Inte göra ett skit...!

Idag har jag skjutsat iväg Nora å Saga till deras mormor. Dom ska få sova där inatt hade hon lovat... Dom har gjort det tillsammans nån gång förut åxå å det tyckte dom ju var sååå roligt! Så här hemma e det för tillfället väldigt lugnt å fridfullt. Peter tog med sej hundarna å for till fjälls för å jaga (han kommer hem i kväll) å Vanna ligger å sussar mittidaglur... Å jag ska inte göra nån nytta alls idag har jag bestämt mej för! Kanske bara ska krypa upp i soffan å kura under en filt å läsa nån tidning... Nästan lite synd att det e så himla fint väder, man får ju lite ångest om man inte passar på å vara ute.. men men, vi får väl se!


Martina å Marie ska på krogen ikväll... Jag har tagit på mej å va chaufför å skjutsa in dom till stan, har ingen större lust att hämta dom inatt så jag hoppas att dom löst det på nåt annat sätt! Har dom inte det så får jag väl ställa klockan då..! Fyy, vad trist..!!! Men så e det å bo på landet... Krävs lite planering för en spontan krogkväll..!!!

Nä, nu väntar soffan...

/U.

Picknick!

Igår var vi ute på en liten picknick. Det var jag å barnen, Pia med sina två pojkar Nils å Lars, och Martina med Saga å Simon. Vi gick en kort promenad upp till fotbollsplanen sen gick vi in i skogen så barnen fick titta på lite myror å plocka lite kottar å löv å sånt... Ja, ni vet, sånt som barn diggar att göra i skogen! Jag kände mej som värsta supermorsan faktiskt, som uppmuntrade till å plocka riktigt fina löv så vi kan klistra dom på ett papper å göra en fin tavla...! Hoppas nästan att Nora har glömt det för vi har inget klister eller lim hemma... Just nu ligger påsen med allt "skräp" ute på vår altan..! Tror att jag ska gå å gömma undan den så hon inte hittar den... Närå, så elak e jag inte. Klart vi ska göra tavlan men inte idag kanske..!!

   
Nils å Nora               Pia visar hur man använder luppen!

image57
Nora, Saga å Nils på nya äventyr..!!!


Ja, sen var det fika då... Mjölkchoklad å macka med prickigkorv för Noras del, banan å lite vatten för mej å Vanna som kör viktväktare... ja, inte Vanna förstås, det e hon kanske lite för liten för... Å hennes valkar e ju bara söta å goa! Mina e sladdriga å äckliga..!!! Mer bilder..


   


Det var en bra dag igår helt enkelt. Vädret verkar ju vara lika underbart idag faktiskt... Får väl se vad man kan tänkas hitta på idag då..?! Men först.. Städning.


/U.

Disktrasa i ansiktet...

   Idag har jag gjort det.... Det som jag aldrig, aldrig någonsin trott att jag skulle göra..!!! Jag torkade Vanna runt munnen med en DISKTRASA...!!!

   Minns från min egen barndom när vi var hos farmor... Det var ju rena skräcken när hon kom med "skurslärva" efter vi ätit (å kladdat ner oss) å skulle torka våra trutar..! Minns lukten av sur disktrasa som dröjde sej kvar länge i näsan... Uuäägh..!

   Blev så frustrerad i morse när Vanna skulle äta sin gröt å hon bara kladdade med händerna i munnen å drog ut gröten i hela ansiktet. Den e ju så satans klibbig åxå den här pulvergröten som jag ger henne... Så tillslut hände det... Jag gick till diskbänken å hämtade den!
   Till mitt försvar så ska jag säga att jag tog den ny så sent som igår eftermiddag, så den luktade inte illa eller nåt... Annars så tror jag inte att jag skulle ha gjort det faktiskt...! Hoppas jag... Tänk om jag håller på att bli som min egen farmor... Redan..! Jag e ju bara dryga trettio..!!! (Fyller ju inte förrän i mitten på oktober..!!)

  Nä, jag måste skärpa mej... No more disktrasa i ansiktet på mina stackars barn!

  Det sparar jag till mina barnbarn...! ;)

  /U.

Lite bilder!

Slänger in lite bilder... Det var ju ett tag sen sist!
image44
Nora å Saga vilar i Ronnys å Martinas soffa.
image45
Simon kollar in vad som finns i skåpet..!
           
TjockUlrica       Vanna nyäten...    Snart kan jag krypa..!



image50
Saga å Nora leker i Lugnvik.
 Nora å kompis Nils på sin traktor...
image52


image53
Tänkte jag skulle ta ett jättefint kort på Nora... Men hon e inte alltid riktigt samarbetsvillig..!!!


Det får räcka så länge!


/U.

Inspirerad!

Nu har jag suttit i en timme ungefär å plöjt igenom all information i alla små broschyrer jag fått. Det känns ju faktiskt som att man redan kan det mesta, har ju gjort det en gång förut men det handlar om att vara tillräckligt motiverad att omsätta kunskapen i praktiken! Det var jättemycket folk på mötet/lektionen, vissa ganska smala å andra lite rundare men dom flesta såg väl ut som en annan ungefär. Vi får se om jag går på lektionerna i fortsättningen eller om jag bara väger mej...!


Nu står min käre sambo här å trampar å vill åt datan, så det e väl bäst att han får det då innan det e läggdax!

 Gonatt! /U.

Viktväktarna, here I come..!

  
Jaha, då var det dax då.... Första viktväktarmötet ikväll! Jag e så sanslöst less på att va för fet... 15 kilo ska bort har jag bestämt mej för! Minst!!

Jag återkommer senare ikväll med lite mer detaljer. Fan, nu e jag laddad känner jag, Nu blir det hopp i duschen å sen fär je..!


Hörs! /U.

Fredag igen!

   Fan, det e ju ruskigt vad tiden går fort... En vecka sen förra fredan redan..! Om tiden går fort nu när man e mammaledig å ibland har lite småtråkigt på dagarna, hur fort ska den då gå när man börjar jobba igen..?!!

   Idag har vi varit till Hammarstrand å köpt oss en kökssoffa... Barnen lämnade vi till Pappa å Maidie (Vanna) och till Martina å Ronny (Nora). Det var tur det för fasen, det var en bit å åka..! Men det blev bra med soffan i köket, ska bara byta tyg så blir det ännu bättre!


   Glömde lägga in den här bilden igår....
image43

   Den här minen gör hon mest hela tiden om solen ligger på å hon blir lite bländad..! Så söt tycker jag iallafall!! Tredje tanden e åxå på gång, vänster uppe... Hon biter verkligen på allt..!!


   Det var allt för nu...

   Gokväll! /U.

Ingen städdag...!!!

  Blev det idag... Har inte ens röjt upp alla leksaker från golven..! Ibland har man faktiskt ingen lust. Jag tog å slängde ungarna i vagnen istället å tog en liten promenad i det underbara vädret, vi gick till moffa å Maidie. Moffa jobbade förstås men Maidie bjöd på kaffe...!


     
Påklädda å klara..  Vanna får tag i en korg...

     
som var sååå god att tugga på!


   Jag har förresten klippt Nora... Det blev bra, tycker jag själv iallafall! Nora hade ju en ful ovana att dra av sej själv håret... Låter hemskt, jag vet men hon gjorde det samtidigt som hon sög på tummen... Lixom istället för att tvinna håret som många gör. Nu har hon slutat med det tack å lov... Så nu håller vi på att få till det jämnlångt på bägge sidor. Snart så...!


  

image42
Fin va..! Hon blev lite rundare i ansiktet tror jag..!!


 
Martina skulle bjuda oss på middag idag.. Det känns lite lyxigt, behöver man inte ödsla tid på att fundera på vad man ska laga..! Skööönt!

Hej svejs! /U.

Städdag.

   Torsdagar är min städdag... Många andra tror jag brukar städa på fredagar, så det är rent å fräscht till helgen. Vi kör rejset på torsdagar istället å anledningen till det är att både jag å Peter har jobbat söndag-torsdag jämt å ständigt... Bageritider ni vet.! Så då har ju torsdagkväll varit som våran fredagkväll med lite god mat kanske å nåt gott att dricka...! Nu e det ju inte så längre. Peter har bytt jobb å arbetar nu som alla andra, dvs. måndag-fredag, och jag e ju fortfarande mammaledig men jag fortsätter att städa på torsdagar ändå... Då kan man ju slappa hela fredagen om man vill, å det känns skönt!


   Fast om sanningen ska fram så har jag ingen riktig städlust idag...!=) Skulle gärna fara å hälsa på nån, dricka kaffe å prata strunt. Vi får se vad som händer!

   Igår var det workout igen... Det e ju så sjukt roligt faktiskt! Hade mina nya skor... Dom känndes sådär... Det var ett jäkla grepp i dom men jag fick som sendrag eller kramp under fötterna på nåt vis! Kanske jag måste kosta på en bättre uppbyggd sula eller så ordnar det till sej när jag använt dom nåra gånger.. Hoppas på det!


  Ja, det blir inte så mycket mer nu tror jag.. Nora vill väl ha lite lunch snart kan jag tro å sen får jag väl ta tag i städningen ändå, går ju bra när man väl har börjat!


Hörs! /U.

Tiden går...!

Om ganska precis en månad så fyller jag 31 år... Herreguuud det e snart ett helt år sen jag fyllde 30!!! Får nästan ångest av att tiden bara springer ifrån en...

I oktober i fjol så kom ju snön ganska plötsligt... Minst sagt! Det stormade som bara den å det kom drivvis med snö... Jag skulle ha mitt kalas på lördan och ovädret började natten mellan torsdag å fredag om jag inte minns helt fel..! På fredan skulle jag städa huset, laga grytan jag skulle bjuda på och fara å låna bord och stolar uppe på föreningshuset här i byn. Men som sagt, snön vräkte ner i samband med blåst så vägarna drev ju igen och blev oframkomliga å tillslut så gick strömmen naturligtvis...! Hurra...! Äh, den kommer väl tillbaka snart tänkte jag å fortsatte dammtorka... Hade precis tänkt att börja dammsuga men det fick väl vänta en liten stund då..!!!
  Men strömmen ville inte riktigt komma tillbaka så fort visade det sej... Det blev eftermiddag å kväll å mörkret sänkte sej över vår lilla stormhärjade by... Det började kännas ganska hopplöst! Ingen mat å inga bord å stolar, att jag inte hunnit dammsuga var väl ingen större katastrof.. Det går ju fort bara strömmen kommer! Tillslut gick vi å la oss, Nora bäddade vi ner mellan oss (Vanna låg ju tryggt i min mage) för det hade vid det här laget åxå hunnit blivit ganska utkylt här hemma. Så somnade vi, frysandes, gråtandes (jag iallafall!) å allt känndes bara som skit!

  Morgonen kom... Fortfarande strömlöst! Vad skulle vi göra..?! Då ringde min käre svärfar, som bor i Nälden, dom hade inte haft strömavbrott på hela tiden visade det sej..! Vi kunde ju ha festen hos dom, föreslog han, istället för att ställa in... Då släppte min ångest äntligen.. Vilken bra idé! Och så blev det.. Vi skyndade oss att packa ihop allting, ringde runt till några vänner och bad dom att sprida ut att festen var flyttad till Nälden. För säkerhets skull så satte jag även upp en lapp på dörren åxå, -Festen flyttad.....

  Tillslut blev det ändå en ganska lyckad fest... Kom inte riktigt så mycket folk kanske som det skulle ha gjort om jag haft kalaset här hemma men det blev bra ändå!!!
   Slänger in några bilder...
   
Min kära mor..!    Farmor e nyfiken..     Kamrater i soffan!


Peter blev bra nog igasen...  Peter å maria.

image34
Nora klädde ut sej till häxa kvällen till ära..!!!

   Skönt iallafall att man har gjort det... Fyllt trettio alltså..! Nu dröjer det ett tag tills man måste anordna ett sånt kalajs igen.. Det blir väl fyrtio för Peter nästa gång men det e nåra år kvar till dess som tur är..!!!! /U.

Tjock å feeet...!

Fan, nu funderar jag allvarligt på att gå med i viktväktarna igen...! Jag gick ner ungefär 15 kilo med hjälp av dom på bara några månader år 2000. Det var så himla lätt då minns jag, kilona bara rasade av en å det var så roligt! Sen efter det så har jag sakta men säkert lagt på mej alla dessa kilon igen... Fast jag höll vikten några år iallafall men så blev jag på smällen med Nora å då barkade det ju iväg förstås. Sen hann man inte komma iform riktigt innan nästa lilla prinsessa blev till...! Nu planerar jag inga fler barn på ett tag så nu vill jag banne mej bli smal igen!!!

   Har ju gjort några försök själv... Jag vet ju hur jag ska äta och så men det e så förbaskade svårt att hålla sej motiverad! Det är därför det e bra att anmäla sej för då måste man ju gå ner om man inte vill stå där på vågen å skämmas...!!! Dom har möten på måndagar tror jag så jag kanske ska pallra mej iväg om en vecka... Å låta jakten på drömkroppen ta sin början..! /U.


Ripmiddag.

   Helgens middag blev väl halvlyckad kan man säga... Maten var jättegod men det blev som jag befarat om inte lite värre...!! Det blir gärna lite kaosartat när man ska till å äta lite senare än vanligt, barnen var lite trötta allihopa å lite småirriterde. Även Vanna som normalt sett e världens nöjdaste unge var grinig å gnällig men då gick jag å la henne i sängen redan vid sextiden å hon somnade direkt (hon fick bara sova en liten stund dock) så fick vi lite matro under varmrätten iallafall! Axel å Olle kom inte förrän till efterrätten för dom hade sovit hos deras faster natten mellan fredag å lördag så dom körde hit barnen lite senare... Å det var då det riktiga kaoset började..!!=) Nä, så farligt var det väl inte men lite stressande e det ju när man vill prata iallafall liiite med varann samtidigt som barnen stojar omkring å skriker/pratar/dansar/blir osams osv. Pricken över I-et var när dom upptäckte att Axels "trasa" hade blivit glömd hos faster..!!! Han var sååå ledsen å det gick absolut inte att få han att sluta å skrika så tillslut fick dom ge upp å fara hem... Då var klockan nio...! Lite snöpligt slut på den kvällen kan man säga...! Vi bestämde direkt att vi ska ta en middag utan barnen nångång här framöver, så man kan sitta å surra å ta det lite lugnt! Vi älskar våra barn jättemycket men ibland kan det va skönt att bara få vara vuxna tillsammans.. Hoppas ni förstår vad jag menar...! Här lite bilder:
   
Maria!                        Peter med Olle i knät.   Axel ganska lej se!!


   På söndan så for vi å hälsade på Peter å Maria för å kolla på deras kattunge "Bärgarn"! Han var såååå söt!!! Nora vill jättegärna ha en kattunge å det skulle jag åxå men det blir lite svårt när både farmor Maud å "plastfarmor" Ingmarie e allergiska..! Synd tycker jag! Nora e jättesnäll å försiktig när hon klappar katter... Jättego..!
image27

image28

Sötisar!!!

Nu ska jag börja förbereda middagen... Lasagne blir det! E det nåt jag e bra på så e det att laga Lasagne om jag får säga det själv....!!! Hej! /U.

Lite bilder kommer här...

Ja, kom på att jag kanske skulle lägga in lite bilder från igår bland annat...

   
Yvette å Nora             Farfar servar tårta     Nora muuuular kakor
   
Ingmarie å Vanna     Ylva å Vanna            Vanna brukar ha Modomössan på sej
                                                                         ifall hon tippar när hon sitter... Den e så tjock
                                                                          å bra..!!!


image23 
Sisters!



   Nu sitter vi bara å väntar på att strömmen ska gå... Brukar ofta göra det när det blåser, men men, det får man ta om man vill bo på landet!!! /U.

Trettonårskalas!

   Igår for vi in till stan en sväng när Peter gjort helg. Nya träningsskor till mej skulle inhandlas... Hittade ett par jättesköna Nike på Stadium, kostade bara en tusing... Som hittat..!;) Sen köpte vi present till Yvette (barnens faster) som fyllde tonåring igår. Ett fint ljus med tillhörande fat å dekorationssten (hon e ljusoman..!!) och en tuff tröja med ett passande linne till... Jag tror att hon tyckte det var bra presenter, hon sa det iallafall..!

   Ja, sen var det tårtkalas förstås... Vi kom dit vid halvsju ungefär så det blev ju lite sent för barnen, Vanna som i normala fall somnar redan mellan sju å halvåtta var vaken ända till vi for hem vid halvtio tiden!!! Men då tog det väl ca. trettio sekunder sen sov hon så sött i bilen..!

   När vi kom hem så kollade jag å Peter på en film, "Offside" en svensk film som handlar om ett fotbollslag. Faan vad rolig den var..!!! Både jag å Peter skrattade så vi grina.. Vi kunde nästan inte sluta skratta heller! Det bästa e ju alla engelska "grodor" dom säger.. tex. -It's like that movie, now we blow the cops..! (Nu suger vi av snuten ist. för Nu blåser vi snuten..!) Eller - When I was yonger I wanted to study to be a cock, när han fick beröm för sin goda matlagning..!!=) Ja, den kan jag rekommendera till alla som inte redan sett den, den e ju inte jätteny tror jag..!

   Nu ska jag slänga ihop en liten lunch... Ikväll e det Peter som står för matlagningen iallafall. Ripgryta ska han göra, nåra vänner kommer hit på middag... Deras barn e i samma ålder som våra så det brukar bli lite flöjigt när vi träffas men det blir nog trevligt, bara man får sej nåt glas vin så..!!
 Ha de! /U.

Fredaaaag...!!

   Äntligen fredag..! Veckans bästa dag enligt mej. Man har hela långa(?!) helgen framför sej... Egentligen borde det ju inte spela så stor roll när man ändå e hemma å mammaledig men det e ju ändå nåt extra när det e helg, eller hur!

   Just nu sitter ungarna å tittar på lite barnprogram.... Nora (snart tre år) har äntligen börjat intressera sej liiite för TV-n, har varit totalt ointresserad hittills men nu kan hon nog titta iallafall en halvtimme innan hon lessnar! Vanna (sju månader) har tittat intresserat på TV-n i princip sen hon föddes..!!=) Kan ju va lite skönt ibland om det e inte e så fint väder och man känner att man skulle ha fått nåt gjort inne.. Som igår till exempel, då städade jag hela huset å lyckades tillochmed hinna städa ur badrumsskåpen ordentligt! Det behövdes kan jag meddela, jag slängde en rågad ICA-kasse med rat å gammalt smink... Fy, vad hemskt egentligen! Man bara köper nytt å glömmer vad man har å rätt vad det är så e det för gammalt å helt värdelöst..! Slit å släng bara..!!!

   Hittade en så härlig bild på barnen när dom ligger tillsammans i våran säng å tittar på TV....
image16
   Häftigt att dom kan ha samma blöjor eller hur...!!

   Nu kommer Nora å säger att hon vill pärla å måla med vattenfärger så det e väl bara å plocka fram pysselnerven å göra det då..! Ha de! /U.

Utflyktsbilder!

Här kommer lite bilder från våran utflykt!
Simpa å Martis...!
Både Nora å Saga ville hålla i Sallys koppel...
                                                 image17
Nora-närbild!


Tröttisar!

image20
Sötast i hela världen!!!

Bio å utflykt..!

   Igår var vi på bio... Det var jag å Peter, Martina å Ronny. Farmor (Maud) var barnvakt såklart..!!=) Tur att vi har henne, det e aldrig gruvsamt att fråga henne för man vet att hon så gärna vill ha barnen... Tror jag iallafall...!!! Ja, i vilket fall så såg vi "Fantastic Four" Silversurfarn eller vad den heter..! Den var väl sådär kan man säga, inte direkt nån film där hjärnan måste hänga med.. Inte så komplicerad om ni förstår vad jag menar..! Men ibland e det skönt att bara se en lättsam action, käka popcorn å bara dega ner sej i biofotöljen. Sen var den inte så lång heller så vi hann nästan hem till början av "Idol", missade bara tio minuter ungefär... Tjejen med pianot tror jag kommer att gå långt, klockren finalist säger jag iallafall!
   Här kommer lite bilder från igår förresten...!

Plättätning för dom större å apätning för den minsta...!

    Idag har vi varit på picknick i det underbara vädret (inte!!!) Regnet öste ner å det blåste ganska rejält men det var skönt ändå på nåt vis... Skönt att få en massa friskluft! Vi tog en ganska lång promenad ner till sjön där Maidie har en stuga, hon följde åxå med oss. Vi hade tänkt att göra upp en eld i eldstaden dom har på stranden men det regnade så pass när vi kom ner så vi gjorde upp eld i öppna spisen inne i stugan istället å grillade våra korvar där istället! Det gick hur bra som helst det åxå.. Korvarna vart minst lika goda! När vi skulle promenera hem igen blev Nora å Saga så trötta att vi fick slänga upp även dom i vagnarna.. Saga somnade direkt sittandes tvärs över vagnen.. Såg lite roligt ut faktiskt! Jag lägger in bilder på det lite senare idag.. Har inte tankat över dom än å har inte riktigt tid nu för nu måste jag börja planera middan

  

Egentid...

  Fick jag nu helt oförhappandes...! Martina kom upp en sväng alldeles nyss å då ville Nora följa med dom hem å äta plättar med sylt å grädde (förvånad.. inte!) Vanna ligger å sussar så förnöjt i spjälsängen å här sitter jag!

    Barnen vaknade exakt samma tid i morse som igår... Kan ju ha att göra med att Peter e uppe å grejar på vid den tiden! Han brukar fara på jobbet vid halvåtta ungefär... Så vid tjugo över sju slår bägge barnen upp sina blå! Å när dom vaknar vid den tiden så somnar dom ju i regel inte om, å förresten halvåtta e ju en ganska bra tid att stiga upp när jag tänker efter..!!

   Ska börja å knäppa lite mer kort har jag tänkt... Har varit asdålig på det nu ett bra tag nu men nu e batterierna till kameran fulladdade så nu ska jag förhoppningsvis kunna skärpa till mej på den fronten. Bloggar e ju så mycket trevligare att läsa om man får kika på många bilder samtidigt... Tycker jag iallafall!

  När Vanna vaknar nu om en stund så ska även jag knata ner till Martina å käka lunch.. Inte plättar dock, utan pasta med nån kasslersås tror jag det var. Det låter väl gott! /U.

LIKISAR... eller..?!

Har kommit på att Vanna ser väldigt mycket ut som Nora gjorde när hon var liten... Eller vad tycker ni..?!

image8
image9

   På den övre bilden e Nora ungefär ett år och på den nedre e väl Vanna ca. sex månader..! Vanna ligger lite före storleksmässigt än vad Nora gjorde. Så stor som Vanna var vid sex månader, så stor var Nora vid nio ungefär..!! Men visst syns det väl att dom e syskon..?!

Tråkmåndag...

Vilket satans tråkigt väder det var idag då..! Martina med barn har varit upp till oss en sväng här på förmiddan, bara mest för att Nora å Saga inte ska bli alltför lej.. Dom har lekt lite å bråkat lite som vanligt! Nu har jag faktiskt lyckats med bedriften att få Nora att knoppa lite så här mitt på dagen, vi vaknade ovanligt tidigt i morse kan man säga..! Nora sov i vår säng från ungefär halvfyra inatt och imorse vid tjugo över sju vaknade hon av att blöjan hade läckt (hon har fortfarande blöja på natten) det var ganska blött i mammas säng..!
Gick då upp å hämtade en handduk å fixade välling åt både Nora å Vanna som åxå hade vaknat vid det laget. Så låg dom där å slörpade välling i godan ro.. När Vanna var färdig vände hon sej på magen å rapade/hostade så hon spydde upp precis all välling... Nice..! Då var det bara att stiga upp å göra morgon då. Liiite tidigt för oss som e vana att sova till minst nio mest varje dag..!!! När vi gör det så behöver ju inte Nora sova efter lunchen men som sagt idag lyckades jag faktiskt få henne att ta en liten lur, tur va det annars blir hon odrägligt jobbig i eftermiddag när hon e alldeles för trött!
Nu kanske man ska passa på att läsa lite i nån tidning eller nåt.. Jag har väl nåra ärvda "Allas" som ligger å skräpar nånstans..! Hörs! /U.

MIN ÄLSKLINGSVANNA 7 MÅNADER IDAG!!!

MIN ÄLSKLINGSVANNA 7 MÅNADER IDAG!!!



Tänk vad tiden går fort.... Det säger väl bara pang så har man tonårsdöttrar.. Huvva!!! Bäst att passa på att njuta mens dom e små. Fast det e väl så.. Var tid har sin charm..!

Söndag!

Idag har vi bara tagit det vääldigt lugnt... En skön promenad i det härliga höstvädret, med bägge barnen i en varsin vagn! Nora fyller ju snart tre år å brukar kunna gå för egen maskin men om man vill gå i hyffsad takt då e det bäst att hon åxå får åka. Egentligen skulle man väl ha haft en syskonvagn men nu har man ju klarat sej utan så länge att det känns lite onödigt att införskaffa en nu!


Sen var vi ner på Krokom en sväng... Peter kännde att han behövde köpa sej ett par nya jeans. Han har ju börjat arbeta som lärare igen å tycker väl att han måste se liiiite fräsch ut iallafall! Det gick bra.. Han fann vad han sökte å lite till. Jag hittade en tröja till mej själv åxå men jag måste in till stan nåt i veckan tror jag å shoppa lite mer. När hösten kommer så känns det som man vill ha lite nytt faktiskt... Nån kjol å nåra mysiga, lite tjockare tröjor kanske..!


Nu ska jag ta å göra en hemmagjord pizza till middag.. Det e ju ganska smaskigt, eller hur..?! Ha de! /U.

Jaha, då var det dax..!

Premiärbloggare som man e..! Tänker inte skriva så mycket nu.. Vill bara komma igång... Jaha så var man igång..! Du då Kristina..?!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0