Nails.....

Naglarna är fixade inför morgondagens Halloweenfest för barnen...



Snyggt va! En riktig jäkla häxhand eller hur...?!!

/U.

Min man!

Är världens bästa och roligaste!

Han kom på att han skulle klä ut sej och gå runt här bland grannarna och trick or treata eller vad man nu säger.... Bara det att han sa "bus eller öl" istället.....





Snygg va?!! Lite Kid Rock över honom eller hur....?!

Han hade lyckats samla ihop tre öl i påsen plus att han fick en par tre whiskeys på stående fot. Inte så illa pinkat! Tror att det var uppskattat av de flesta!

Happy Halloween på er!

/U.

Ps. Sminkningen är jag hyffsat nöjd med iallafall.... Med tanke på att jag gjorde den på en minut ungefär!

Faan vad jag är självgod. Förlåt.... Men jag e faan bra!!!!=)

Zzzzzzzz......

Jag är så trött så trött....

Fatta hur trött man är när man tillochmed hoppas att ingen har uppdaterat sina bloggar, som man läser dagligen, för man orkar inte läsa...  Ändå måste man ju kolla igenom dom, av någon outgrundlig anledning. Galet....

Barnen är fortsatt ej välkomna på dagis....

Fick hämta dom igår efter ett par timmar. Vanna har fått ögoninflammation!

Tror vi bli galna snart!!!!

Peter fick va hemma idag. Jag blir hemma i måra.

Nästa vecka blire väl magsjuka....

Nu säger trötter gonatt.

Gonatt.

/U.

Frukost!

I morse åt vi varm choklad och thékaksmackor med leverpastej till frukost.... Kanske inte världens nyttigaste och mest näringsrika man kan komma på, men ack så smaskigt!
I våran familj så är vi uppvuxna på just varm choklad på morgonen... Och mackor. Kan nästan inte minnas att jag åt nåt annat till frukost nånsin. Däremot åt vi ofta fil och flingor till kvällsfika... Lite bakåfram kan man kanske tycka! Det var väl inte lika mycket hysteri kring socker och fibrer och sånt där på den tiden som det är nu.



I vanliga fall brukar barnen äta gröt och en macka till frukost. Jag äter nästan alltid fil och flingor på veckan. Däremot på helgen så brukar det bli kaffe och smörgås bara, helst med nåt lyxigare pålägg.

Ja, det var lite onödig info om våra frukostvanor....

Goddag.

/U.

Mina fina barn. Ja, eller våra.....

     
Lite kul att jämföra bilder på barnen.... Det här är ju Nora som ni kanske ser. 1½ -2 år gammal.

     
Vannapruppan!

Jag har ju tyckt att dom har varit så lik varandra förut, men nu ser man att dom så att säga drar iväg åt olika håll..! Men jag kan fortfarande inte säga vem som är lik vilken av oss... Tror att båda två är perfekta blandningar, helt enkelt!=)

Nu ska jag snart se "Ensam mamma söker". Älskar detta lite småpinsamma program.... Undrar just om det blir nåt hångel snart?!

Hörs.

/U.

Söndag

Den här helgen har varit lugn, som alla andra helger tenderar att vara åxå..!!

Kött kan man väl säga att helgens ledord har varit. Men nu är det klart iallafall och man har en härlig känsla i kroppen när man vet att hela frysen är full med mat.
Igår kväll käkade vi tacos. Martina var själv hemma med barnen så dom kom över och gjorde oss sällskap över middagen. Barnen härjade runt en stund sen gick dom hem till sitt.

Idag har vi varit till Aspås en sväng. Vi for dit med båten som vi ska få vinterförvara där, hos våra snälla vänner Paul och Malin. Tack, tack! Sen for vi och lämnade bilen för lite service, så nu har vi bara en bil i några dagar... Då är det ju nästan lite tur att Nora fortfarande är sjuk, så att en av oss måste vara hemma. Då klarar vi oss med bara en bil ju...! Inget ont som inte har nåt gott med sej... Eller hur säger man?!

Här kommer lite bilder.




Den ska va så här.... Tagen uppifrån när hon sitter i vagnen!


Är inte den här bilden gullig...?!!

Äh, jag hade inte så mycket nya bilder såg jag.

Nu ska jag röja upp lite här hemma. Ha en bra söndag!

/U.

Kameran är tillbax...





Så här munter är man när man ser ut på detta vis.

Peter tog nattpasset i natt, så jag har sovit som en prinsessa... Vaknade dock med nackspärr i morse...! Men det lär väl jäka till sej under dagen. Hoppas jag!

Nu ska vi ta rätt på lite kött.

/U.

Trött

Idag har det inte hänt så värst mycket. Vanna fick sin försenade 1 ½ års spruta på eftermiddagen.... Gick jättebra, hon sa bara ajjjjjjeee... Och tittade förvånat på syster Anita. Inte en tår fällde hon, min lilla tuffing!

Nu i kväll har vi fått hem älgkött som vi stått och karvat på mest hela kvällen. Vi är långt ifrån klara med allt, men resten tar vi i måra. Tröttheten smyger sej på... Det börjar kännas att man sovit som en pissråtta de senaste två nätterna. Jag har nämligen (eftersom jag har varit hemma på dagarna) spenderat dessa två nätter i samma säng som våran lilla prickekorv Nora, alltså i hennes säng för att inte störa Peter och Vanna... Nora har av förståeliga skäl inte sovit speciellt bra den senaste tiden. Hon har väl vaknat i snitt kanske 7-8 gånger per natt, för att dricka vatten, gå på toa eller bara gnälla lite...! Stackars fisrumpan min... Får se hur det går i natt, det känns som att det kommer att gå bättre iallafall. Jag tror att det värsta är över nu. Hoppas jag.....

Nu blire natti natti för min del.

Sov sött.

/U.


Torsdag

Idag är jag hemma med prickmonstret Nora. Ja, Vanna är ju hemma hon med förstås... Känns som inte som nån bra idé att fara iväg med henne på dagis när vi ändå är hemma.
Jäklarns vad mycket vattkoppor Nora har fått! Tänkte jag skulle ta nåra bilder på henne för att man ska minnas hur hon såg ut, men tror ni att jag hittar kameran..?!! Jag fattar inte varför just kameran ska försvinna titt som tätt. Den ligger väl här nånstans i röran förstås, men just för tillfället är den spårlöst borta.

Nästa onsdag så får vi ta emot kunder/offer i salongen på skolan. Vi får väl inte klippa dom så mycket, men vi kan ju tona, göra slingor och färga fransar/bryn och lite annat. Det fick vi förresten göra på varandra i tisdags, så nu har man nyplockade bryn och kolsvarta fransar igen... Känns otroligt lyxigt!

Var på Simons frisörservice igår på lunchen och köpte mej en sax.... En knallrosa med blommor på blev det! I den butiken får man ju egentligen bara handla om man är frisör, men vi får ju handla genom skolan förstås, vilket känns ganska förmånligt. Funderar även på att inhandla frans och brynfärg (den är ju sååå mycket bättre än den man kan köpa på HM till exempel) så att jag kan öva här hemma på vänner och bekanta.

Nu kommer Nora trippandes och ber om att få lite mer potatismjöl i puppan... Stackars liten, jag tror att det är värsta dagen för henne idag... Kopporna har börjat kliat ordentligt och så har hon lite feber.

Hörs.

/U.

Måndag efter 32-årskalas....

Nu har Nora fått några prickar. Inte så många än men jag antar att det är koppor.....
Så idag fick dom vara hemma från dagis igen. Peter fick fara tidigare från jobbet så att jag hann in på skolan till kl. ett. Jag tänker inte missa mera nu i salongen och de praktiska övningarna, banne mej..!

I fredags hade jag födelsedagskalas. Jag bjöd på smörgåstårta (hemmagjord) och lite öl/vin. Sedan blev det även vanlig tårta och kaffe... Och likör eller whiskey för den som ville ha det! Alltid kul när man fyller år på en helg så man kan "festa" till litegrann. Det var jättetrevligt iallafall!

Igår söndag jobbade jag på bageriet, så det vart en riktigt kort helg... Men det kan det vara värt ibland.

Har inte så mycket att skriva egentligen. For in på stan efter skolan idag och köpte mej ett par jeans för lite av födelsedagspengarna jag fick. Stressade som faan gjorde jag, med bara fyrtio minuter på mej innan dom stängde. Men det gick ju bra som sagt...

Ha en fortsatt skön kväll. Själv ska jag läsa lite bok innan jag somnar...

Har prov igen i morgon. Fast det var inte den boken jag tänkte läsa... Det hoppas jag redan sitter som det ska redan. Tonande färgbehandlingar är det om mest... Inte så jättesvårt direkt. Hmmm... Kaxigt det lät då..! Det får jag nog äta upp....

Gonatt!

/U.

***

Vad är det för dag idag.....?




Är det en alldeles vanlig dag.....?




Nej.... För det är ju MIN födelsedag idag!




Grattis till mej!

Tack, tack!

/U.

Greys nörd....

Är det nån fler än jag som tror att det kommer hända nåt hemskt med Derek på vägen till Rose.....?!



Det känns som så....

Men vad vet man.... Dom kanske ska få va lyckliga en stund, och bygga sitt fantastiska hus....

Nu måste jag plugga lite. Ska få göra provet i morgon istället för på måndag... Det känns ju fantastiskt mycket bättre.

Gonatt.

/U.


Stadstur

I morgon blire fanimej dagis.....

Jag tror faktiskt inte att det nånsin kommer bli skorpor på "blöjkopporna". Idag har jag smörjt några gånger med Aloe vera gelé och det ser ut som dom blivit lite mindre iallafall. Har dessutom pratat med Jenny på telefon idag, och hon skulle lämna Ellen på dagis i morgon hon åxå. Ellen och Vanna fick vattkoppor nästan samtidigt, så då är vi lika busiga båda två.... Dom får väl ringa från dagis då om dom inte tycker att det är okej. Men det kommer dom ju inte märka förrän dom byter första blöjan..... He, he....

Idag for vi in en sväng på stan när Peter kom från jobbet. Uträttade några småärenden, käkade middag på Mc Donalds, storhandlade på Matpiraten, tog en kaffe och en glass på Max och for sedan hemöver med två trötta barn i bilen. Båda ungarna var förresten helt galna inne på Matpiraten. Riktigt jobbiga skitungar om ni förstår vad jag menar.... Högljudda, omkringspringandes, liggandes, krypandes på golvet bitvis. Vanna kröp omkring och sa vov ett tag.... Hmmmm... Men dom var ju glada iallafall. Men nästa gång tror jag att jag far och storhandlar själv. Koncentrationen är inte direkt på topp när prinsessorna är med...!

Vanna gjorde nummer två på pottan idag förresten! För första gången. Hon blev helt förskräckt på gränsen till rädd när hon tittade på vad hon uträttat....! Hon fattade nog inte alls varför vi var så jublande glada....

Nu säger jag gonatt.

/U.

Kiss!

Har idag hittills torkat tre stooora kisslokar som lilla Vanna lämnat efter sej på golvet!



Fler lär det bli.....
Hon är inte riktigt mogen för pott träning än kan jag meddela.

Men nu måste det bli sårskorpor på vattkoppsjäklarna!!!

/U.

Jag missar skola.....

Det är drygt att ha sjuka barn. Vanna har några få koppor kvar i blöjregionen som ännu inte fått sårskorpa.... Därmed är hon inte välkommen på dagis...!

Peter var hemma tre dagar förra veckan och jag offrade mina två praktikdagar. Rent krasst ekonomiskt så är det ju bättre att jag är hemma. Men samtidigt vill jag ju inte missa skolan för mycket, med tanke på att utbildningen är förhållandevis kort och man ska lära sej väldigt mycket på kort tid. Vi går ganska fort fram med de praktiska övningarna likväl som det teoretiska.... Vi har prov igen i morgon. Men det kommer jag att missa, tyvärr. Peter kan inte vara hemma i morgon eftersom det inte finns någon vikarie att sätta in. Faan åxå, det känns inte alls bra! Dessutom har vi praktiskt arbete i salongen halva dagen i morgon, och med tanke på hur pissdåligt det gick för mej idag att klippa lika längder så borde jag inte missa lektionen i morgon....! Men vad tusan ska man göra?

I morgon ska Vanna få gå utan blöja hela dagen iallafall. Så vore det väl faan om inte småkopporna där ska torka ut..!!

Snart lär väl Nora få vattkoppor åxå.

Tycker egentligen att det är lite konstigt att dom ska vara så noga med att vattkopporna ska vara torkade innan dom får vara på dagis igen.... Borde det inte räcka med att ungarna är pigga och inte märkbart sjuka. Eftersom nästan alla barn får sjukdomen ändå, när det går på dagis, och nästan alla föräldrar har den inställningen att ju tidigare barnen får det, desto bättre... Och dom som redan haft det är ju skyddade.... En tanke bara....

Nej nu blire gonatt för min del.

/U.

Uppdatering på bildfronten

Här kommer lite fina höstbilder....



















Japp, det var det.

Nu ska här faan städas!

/U.

Rödgråten...

Sällan har jag lipat så som jag gjorde till "Greys" alldeles nyss..... Såååå fint men sorgligt.

I morgon och på fredag blir jag hemma med barnen. Peter har ju verit hemma hela veckan hittills så att jag inte skulle behöva missa skolan, men torsdag-fredag har vi ju praktik och det känns inte lika viktigt på nåt sätt... Man uträttar ju inte så himla mycket ännu på salongen. Då är det bättre att Peter får jobba och tjäna pengar istället!

Nu ska jag gå och lägga mej. Har svinont i halsen och näsan.... Just det, jag har verkligen ont i näsan. Lustig känsla....

Nora har fortfarande inte fått några prickar. Tyvärr.

Vanna är hyffsat pigg trots vattkopporna. Vi tackar gud för potatismjöl.... Det har räddat våra (och Vannas) nätter. Big time!

Nepp. Gonatt på er.

/U.

Måndag med prickar

Vanna är idag ännu lite prickigare. Hon kliar dock inte så mycket än, vilket känns bra då den största anhopningen av prickar sitter intill och i puppan! Stackars...

Inatt hade hon feber och vaknade titt som tätt och var jätteförbannad. Ville nypas och klösas, verkade väldigt frustrerad. Lyckades dock lugna henne genom att gunga henne i famnen, och kunde efter ett tag lägga ner henne i sängen igen... Tills det var dax igen...!

Nu blir dom väl hemma från dagis i nån vecka antar jag. Hoppas, hoppas att Nora får det snart hon åxå, så det inte blir så jäkla utdraget....

Nu ska jag duscha och göra mej redo för skolan. Peter kommer hem till barnen innan jag far. Förstås!

/U.

¤¤¤

Ja, det hade ju sett bättre ut med bilden förstås.....

Hmmmmm....

Det verkar som att vi har fått....



...I vår familj!

Har gått det på dagis nu ett bra tag, och nu på eftermiddagen när jag hämtade barnen så upptäckte jag några prickar på lilla Vanna.... 3 i ansiktet och ca 5 st på kroppen. Antar att det är koppor...

Så nu kan alla som vill ha vattkoppor komma och hälsa på oss! Hoppas att Nora får det åxå nu på en gång så dom har det samtidigt... Det vore ju mest praktiskt.

Idag har jag jobbat på bageriet, så det blev korthelg, ledig bara igår alltså. Känns lite tråkigt men man får tänka på cashen...!

Nu har Peter kommit hem ifrån Stockholm. Gubbarna från byn har varit och sett NHL-premiären på globen. Dom hade nog haft det bra lät det som.... Knepigt vore det ju annars. En helg i Stockholm utan kärringar... Det skulle nog åtminstone jag har uppskattat. Utan gubbar alltså.

Nu ska vi ta och slänga ungarna i säng. Vanna iallafall. Tror hon har lite feber åxå.... Stackars liten.

Gokväll.

/U.

Impregnerad!

Men faan vad impad jag är av våra nya isprinsessor, respektive prinsar såklart!

Markus kommer självklart få alla mina röster i fortsättningen. Cool kille!

Nu får vi snart veta vem som åker.... Spännande....

/U.

Stjärnor på hal is....!

Här är alla paren i Stjärnor på is  Foto: TV4

Är det fler än jag som ser fram emot denna nya lördagssatsning?

Tycker det ska bli skitskoj!

Ps. Jag är fortfarande pirrigt småförälskad i Andreas Carlsson.... Ds.

/U.

När katten är borta....

Jag måste erkänna en sak.

Jag har varit otrogen...

Peter är ju borta i helgen, så då passar man ju på direkt förstås....

Det är ju lite hemskt egentligen.... Men det känns som att jag är kär!

Ni kanske inte vet det, men Andreas i Idoljuryn brukar ibland jobba lite extra på ungarnas dagis.... Jag vet att det låter lite otippat men så är det. Han vill väl ha ett vanligt jobb emellanåt åxå antar jag... Eller nåt.

Ja, det var alltså där det hände. Där som det hettade till mellan oss.

Kände direkt att vi klickade... Ni vet dom där blickarna som säger mer än tusen ord...

Det var en familjedag på dagiset, så det var fullt med föräldrar och även farföräldrar runt omkring oss, många potentiella vittnen till våran lilla fling alltså. Men jag tror inte att någon såg oss när vi smög in på toaletten....

Vi hånglade bara. Taffsade lite sådär men tillslut sa jag stopp.... Blev lite rädd att bli påkommen, nygift som jag faktiskt är..... Det skulle inte se bra ut.  Andreas blev skitsur! Han lockade mej kvar en stund till. Dörren var halvöppen så jag såg någons farfar sitta och läsa en tidning i myssoffan. Det var spännande och pirrigt. Vi var sådär riktigt nyförälskade....

Sen vaknade jag....!

Känner mej fortfarande lite pirrig när jag tänker på honom...



Visst är det roligt med drömmar....=)

/U.

Trevlig fredag på er!



Skönt med helg snart.

Trist att jobba på söndag bara.... Men vad gör man inte för lite cash!

Men som sagt idag är det fredag. Nice!

/U.

Barndomsminnen!

Såg ni Idol alldeles nyss?

Robin framförde Rainbows I surrender.

Minns direkt hur vi som barn diggade till denna inspelning på VHS... Guuud vad jag var kär i sångaren!

Låten håller än idag och är en av mina absoluta favoriter vad gäller rocklåtar.
Här är orginalet.

Bra va?!!=)

/U.

RSS 2.0