Måndag efter 32-årskalas....

Nu har Nora fått några prickar. Inte så många än men jag antar att det är koppor.....
Så idag fick dom vara hemma från dagis igen. Peter fick fara tidigare från jobbet så att jag hann in på skolan till kl. ett. Jag tänker inte missa mera nu i salongen och de praktiska övningarna, banne mej..!

I fredags hade jag födelsedagskalas. Jag bjöd på smörgåstårta (hemmagjord) och lite öl/vin. Sedan blev det även vanlig tårta och kaffe... Och likör eller whiskey för den som ville ha det! Alltid kul när man fyller år på en helg så man kan "festa" till litegrann. Det var jättetrevligt iallafall!

Igår söndag jobbade jag på bageriet, så det vart en riktigt kort helg... Men det kan det vara värt ibland.

Har inte så mycket att skriva egentligen. For in på stan efter skolan idag och köpte mej ett par jeans för lite av födelsedagspengarna jag fick. Stressade som faan gjorde jag, med bara fyrtio minuter på mej innan dom stängde. Men det gick ju bra som sagt...

Ha en fortsatt skön kväll. Själv ska jag läsa lite bok innan jag somnar...

Har prov igen i morgon. Fast det var inte den boken jag tänkte läsa... Det hoppas jag redan sitter som det ska redan. Tonande färgbehandlingar är det om mest... Inte så jättesvårt direkt. Hmmm... Kaxigt det lät då..! Det får jag nog äta upp....

Gonatt!

/U.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Har man två barn och arbete ,så går det aldrig i hop med sjukdomar ......mina tankar brukar vandra åt de familjer som har 4 ,5 barn och båda jobbar ....hur sjutton får de livet att gå i hop ?



Nu är snart vattkopporna ett minneblott och du blir det snyggast frissan i stan ,med trevligaste mannen och de charmigaste barnen i ett söt hus med själa gott stök =)

2008-10-22 @ 10:37:16
URL: http://almira.filosoferar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0