?

Ont i huvudet som ett as!

Är det månne åska på gång tro...??


Gråvardag...

Då var vardagen tillbaka då. Första jobbardagen idag... Tänk vad fyra veckor går fort!

Känns både bra och dåligt. Hade nog kunna tänka mej att vara ledig någon vecka till, speciellt med tanke på att Peter fortfarande är ledig. Samtidigt är det rätt skönt att få tillbaka vardagen, så man kan få se fram mot helgerna istället!!=)

Ungarna i badet nu. Gruvar mej för att kamma ut Vannas hår sen... Tror inte hon blivit kammad på en vecka ungefär. Ser ut som ett stooort skatbo i huvudet på henne nu... Lär väl kunna bli en del gråt och tandagnisslan kan jag tro!

Helgen!

Vilken helg vi har haft!

Fredagkvällen spenderades tillsammans med älskade lillasyster och älskade vännen Maria på stråket. Vi åt först sallad och drack lite drinkar hemma hos Martina i Lugnvik. Tog några bilder med våran gamla kamera, blev inte så många dock eftersom batteriet var mer eller mindre dött. Kan ju va bra att kolla sånt innan...

   

   

På lördagen var jag riktigt bakis. Det ska villigt erkännas. Rökte ju nån cigg så det kan ju bero på det, brukar känna mej mer sleten dagen efter av cigaretter. Dumt!

Men vi tog oss ut till öarna med båten i vilket fall, i finvere. Hade några kanontimmar där med sol, bad och mycket trevligt sällskap. Svärfar med familj, svärmor, Martina, Per, Saga och simon, Peters farbror Mats och hans familj, Robin och Jessica med barnen. Vi var ett hyffsat gäng med strandhäng! Inga bilder tyvärr. Eller tur kanske... Bikinibilder+mej=NEJ TACK!!!=)

Sen var det till att hasta iväg på nästa partaj. Malin Cooper hade 40-årskalajs i Aspås. Barnen lämnade vi kvar på Västerön by the way... Dom tog farmor med sej till Nälden!
Roligt kalas var det med grillmiddag, lite lekar, lite dans och en del öl...!

   
Födelsedagsbarnet in action! Dåliga bilder med en dålig kamera såklart... Men objektet är ju fint iallafall!!

     



Ja det har varit en kanonhelg helt enkelt! Nu känner jag mej ganska redo att börja jobba igen faktiskt. Jag har haft en bra semester med mycket sol och värme, mysiga middagar med nära och kära, lite båtturer och annat mys.

Nu ska vi ta och fara och hämta gullungarna. Tror det blir middag hos svärmor åxå... Man har det bra minsann!!


Stråket!

Ikväll blire stråket... Jag, syrran och Maria Edholm. Sitter nu hos syster och drinkar lite! Det kommer bli så skoj!
Skål!




Sista torsdagen på semestern!

Nu tar vi med oss barnen och far in till Jamtli en sväng. Det hör väl till att man ska avlägga ett besök varje år på denna "instutition"....
Tycker väl själv det är sådär, men ungarna brukar ju gilla det!

Martina, Per och barnen gör oss sällskap.
 Hoppas på noll nederbörd...!!!;-)

Tjing, tjing!

Onsdag 21 juli

Mitten på min sista semestervecka...

Fasen vad tiden går fort! Jag och barnen har precis tittat klart på "Ice age 3", som jag hyrde igår. Den var rätt rolig!! Igår hade vi ju lite främmande i form av Peter, Maria och barnen. Vi käkade lite pajmiddag, drack lite vin och hade det gött! Filmen var ju förstås tänkt till barnen igår kväll, men det var ingen av dom som var så särskilt intresserad... Dom hade så roligt ändå! Och det är ju bättre tycker jag, att dom kan leka och ha skoj utan TV-n!!

Annars så har vi sorg i vårt hus...

Peters farbror Hasse somnade in i söndags, efter att hans hjärta pajat ihop fullständigt. Det känns väldigt overkligt alltihop fortfarande, att vi aldrig ska få träffa honom igen! Så tungt... Han var en sån person som alla gillade, med mycket humor och ironi.
Vi kommer verkligen att sakna honom!
Sen blir man så ledsen när man tänker på hans familj... Vilken enorm sorg som dom upplever just nu. VI tycker det känns overkligt och konstigt, hur ska då inte dom känna..???

Näe, faan Hasse... Att det blev så här jävligt...

Du är saknad.

Mycket!

Staden

Idag blev det till att åka in en sväng till stan. Kom på att Ylva (Peters lillasyster) visst fyller år idag.... Eller rättare sagt, vi kom inte på det själva utan det var Ingmarie (hennes kära mor) som upplyste oss om den saken! Så då måste man ju ha en present kanske...




Så snart far vi till Nälden och äter lite tårta!

Annars så tänker vi mycket på Hasse idag. Och självklart hans familj. Vi hoppas och önskar av hela våra hjärtan att det ska gå bra. Kämpa på Hasse... Än kan du väl inte vara färdig med livet....?!

Bildbomb!

Här kommer en del bilder från vår semestertripp!!
Klicka på bilderna så blir dom större...

   

Första stoppet blev hos Per i Södertälje. Där for vi till en sjö och tog ett välbehövligt kvällsdopp! Den natten spenderade vi hos Per, i hans säng och soffa. Tack för det, du snälle!!=)

   

Sen bar det vidare neröver mot Västervik och Lysingsbadets camping. Lite godis blev det åxå förstås...
För både barn och vuxna...=)

     

   

Å sen blev det en massa badning och solning förstås!

     
 

Mycket lek för barnen i form av ett hoppland! Och så givetvis Astrid Lindgrens värld i Vimmerby!!

     

     

     

     

Som sagt vi har haft en kanonsemester!

     

   

Borta bra men hemma bäst!=)

 

Nu ska jag se om jag kan få ungarna i säng... Känns som att dygnet blivit lite uppochnedvänt senaste veckan. Men det är smällar man får ta...!;-)

Gonatt.

 

 


Hemma igen!

Igårkväll kl. 23.00 damp vi ner hemma igen. Efter typ 10 timmar i bil! Vi kom iväg lite sent eftersom det spöregnade och åskade i några timmar från tidig morgon i Västervik, så det blev lite ofrivillig sovmorgon kan man säga!

Skönt att va hemma! Skönt att slippa vakna i ett tält kl sju på morgonen genomsvettig. Skönt att slippa gå nästan 200 meter till toaletten. Skönt att slippa äta halvvarm yoghurt och rinnigt smör. Skönt att få vara ren om fötterna efter man duschat (det är ALLTID sabbigt på golven i duschrummen). Men framförallt... Skönt att få sova i sin egen säng!!!

Missförstå mej rätt... Vi har haft en kanonsemester! Mellan 25 och 30 grader varmt varje dag. Ungarna glada och nöjda (ja, för det mesta iallafall!) Vi har ätit och druckit gott. Solat och badat varje dag. Varit på Astrid Lindgrens värld, i smällhetta... Det var bitvis en lite pärs kan jag säga! Men det var otroligt bra! Kan varmt rekomendera att fara dit med barnen. Snordyrt dock. Kostar närmare en tusing att lösa in en familj... Men, men... Är det semester så är det!!!

Att bo en vecka i tält på en camping är mysigt. Och det är bra och nyttigt, för det gör att man uppskattar den lilla lyxen man har i tillvaron hemma. Som att ha diskmaskin och spis typ..!!!=)

Nu ska jag äta frukost. Iskall yoghurt och smörgås med hårt, kallt smör på. Som vi plockat fram ur vårat underbara, älskade KYLSKÅP!!

Det kommer mååånga bilder sen.

Tjing!

Camping... Here we come!

I måra bär det av på lite semester. Har packat och fixat hela dagen känns det som... Alldeles virrig i pallet nu!

   

 

 

Ha en trevlig vecka ni alla!!


Vem vill ha mej???

 

Klara heter jag och behöver en kärleksfull familj....=)


Yes!

Den har kommit!!! Kameran alltså.... Ska bli så kul att få kunna ta lite bilder med bra kvalitét som omväxling. Vi får väl inviga den nu ikväll när vi ska käka middag på Marite med goda vänner. OCH systrarna förstås!!

Midsommar...

Har ju som äntligen fått rätt på lite bilder... Våran gamla kamera ligger ju som bekant i tryggt förvar i Änge... Bilderna som kommer nu är från Martinas kamera.

Vi spenderade midsommaraftonen hos Magnus och Marie på berget.

Växlande molnighet. Klart till halvklart. Mygg och småflugor...

MEN förbaskat trevligt!!!

     

     

 

Det syns kanske inte så mycket på bilderna men vi hade faktiskt en del uteaktiviteter åxå!! Kvällen avslutades såklart med en del skönsång! På sista bilden är det Nora som sjunger "Manboy"...

Längtar efter våran nya kamera som faan!!


RSS 2.0