En man?

Det här e en bra låt...

Det konstiga e att jag nog alltid har tänkt att det är en tjej som sjunger. Det e bara det att textraden "I'm just a musicman..." har stämt lite dåligt med den övertygelsen...!

I vilket fall...

Vanna hade en bra dag på salongen! Hon var såååå duktig så.... Lekte snällt för sej själv och var allmänt ett riktigt praktbarn! Lillfisan...

Nu måste jag väl gå och titta på upplösningen av Let's Dance... Känner inte att jag direkt bryr mej vem som vinner, men ändå.

Gokväll!

/U.

Lillfrissan 2...

I morgon är det Vannas tur att få följa morsan på Salongen...



Fick hämta tidigare från dagis idag igen. Andra gången denna veckan... Nu var det Vanna som hade lite feber och var lös i magen. Som vanligt verkar hon som vanligt när vi väl är hemma. Ingen feber och inget bajj... Jag börjar nästan misstänka att dom inte gillar mina ungar på dagiset... Världens finaste skitungar!!

Dom tyckte minsann att Vanna inte skulle va på dagis nåt mer den här veckan, så därför får hon följa med mej till Barbro i måra. Nora ska på dagis. Om hon får....

Nehepp. Bedtime kanske..?!!

Natti natti.

/U.

Lillfrissan...

Idag fick Nora den stora äran att följa med mej på min praktikplats. Hon är ju fortsatt ganska hostig, framförallt när hon är ute så jag tyckte det var lugnast att ha med henne idag. Vanna fick vackert finna sej i att bli dumpad på dagis... Tror att hon tyckte det var lite spännande att få vara på dagis utan storasyster för en gångs skull. Det var iallafall inga som helst bekymmer att lämna henne i morse.

Nora tyckte det var jättekul att få vara med mamsen på "skolan" som hon envisas med att säga, hela dagen! Extra roligt var det ju att Barbros son Elias åxå dök upp efter halva dagen. Dom är lika gamla och fann varandra ganska så fort, som barn gör.

Vi får se hur det blir i morgon... Är hon bättre blir det dagis, men är det som idag så får hon följa med en dag till. Det är nog inte så svårt att gissa vad hon helst vill...!!!

Gokväll!

/U.

Jag blir galen!

Idag är jag hemma igen med mina krassliga ungar. Igår fick Peter vara hemma eftersom vi hade praktiskt jobb på skolan, och det vill man inte missa... Känns som att man halkar ohjälpligt efter för varje sån dag man missar! Idag är det teori hela dagen. Det kan man ju alltid läsa sej till i böckerna även hemma.

Är det förresten någon som har nåt bra tips för att bota envis hosta?



Båda barnen har varit hostiga i en vecka snart. Mest Nora. Mest på natten. Vi har börjat med Bromhexin hostmedicin igår och vi  kör med honungsvatten, men finns det nåt annat som kan funka bra, tro?!!

Nu ska jag ta och röja upp lite här hemma.

Jag är förresten sjuuuukt lej på att vara hemma med sjuka barn! Man kan ju som inte göra så mycket. Vill att dom ska bli friska nuuuuuu!!!!!!

/U.

Vårkänslor!

Vad härligt det är att det är vår!!!!

I lördags var jag, Peter och Nora till Bydalen och åkte slalom. Det var ju absolut kanonväder så vi hade det jäkligt gött! Som vanligt glömdes kameran hemma så det finns inga bildbevis.

På kvällen kollade vi melodifestivalen såklart. Tycker nog så här i efterhand att det nog trots allt var rätt låt som vann... Själv röstade jag dock på Sarah Dawn Finer, men opera är ju alltid fint....

Svärmor spenderade kvällen här hos oss, så efter festivalen så gick jag och Peter en sväng upp på föreningshuset där det var lite partaj. Man måste ju passa på när man har barnvakt, menar jag! Det var trevligt. Vart tillochmed lite halvseg i går söndag. Så det kan bli..!!

Idag har jag varit hemma med sjuka barn. Förra veckan var det Vanna som var krasslig och nu är det Nora som är sämre. Men i morgon ska dom få gå på dagis tror jag. Dom är ju fortfarande snoriga och rossliga men annars är dom pigga och leker som vanligt.

Nu ska jag börja med middagen tror jag.

Tjingeling!

/U.

RSS 2.0