Pepparkaksbak!

Nu ikväll bakade barnen pepparkakor!! Jag fuskade och köpte färdig deg, men till pepparkakshuset jag planerar att försöka få till, ska jag minsann göra en "riktig" deg!!





















Det sista hjärtat gjorde jag till Peter.... Hur gullig e inte jag då..?!!!!;-)


1-a advent

Visst är det härligt att det äntligen är advent! Min absoluta favorittid på hela året!!

Idag var vi till skogen och hämtade oss en adventsgran. Kallt var det kan jag säga... Känner nu såhär i efterhand att det var synd att inte kameran var med, tror att det skulle ha kunnat resultera i en del fina bilder. Det är ju så otroligt vackert nu när det är så kallt!!

På eftermiddagen drog vi till Nälden till svärmor och fick oss lite god middag. Efter middagen gosade vi ner oss i soffan hennes och kollade på en julfilm. Kommer inte ihåg vad den hette men den var inte så bra iallafall..!!

Nu sover kidsen och snart börjar "Vem kan slå filip och Fredrik", inte missa!!

Lite bilder!

Nora och Vanna pysslade lite hemma hos farmor och gjorde en varsin ljusstake!!

   

   

 

Nora fick ju en massa nässelutslag förra helgen efter skidlägret. Så här såg hon ut förra söndagkvällen... Kanske inte syns jättebra men hon var typ svullen i hela ansiktet, speciellt runt ögonen!




Gokväll!


Bästa julfilmen

Kollar just nu på "Tomten är far till alla Barnen", en av de bästa julfilmerna enligt mej. En bra blandning av tragik och komik.



Snorisarna snarkar här i soffan bredvid mej. Vi har en extra i natt åxå... Saga blev kvar efter julmarknaden och middagen här ikväll. Mysigt!!!

shit...

Jag ÄR verkligen gammal......

Kollar på "På spåret" istället för "Idol"........

har jag blivit gammal eller???

Köpte mej en tidning idag när jag handlade på ICA Maxi...



Hmmmm.... Peter poängterade att det minsann är far och mormödrar som köper dessa tidningar. Jag är benägen att hålla med men det var texten på framsidan som fångade mitt intresse.... "Årets pepparkakshus" (Alltså det är ju inte tidningen på bilden).... Det är väl snart dax igen för det årliga tålamodsprövande mixtret som detta bak innebär. Men det SKA ju göras... Det är ju bara så!!!=)


söndagsångest...

Helgen har varit bra men det känns som att jag vill att den ska vara längre...!! Ingen direkt ovanlig känsla kanske...;-)

Igår så passade jag och Vanna på att städa lite, Veronica dök upp lagom till dammsugningen och fick hjälpa till. Det tackar jag ödmjukast för!=) Efter att vi ätit lite lunch så gick vi ut och fick oss lite frisk luft, det var härligt och uppfriskande. Det bästa var att vi fick bli lite kalla.... För då var det smaskigt med en varm glögg när vi kom in igen...!!

Sen tittade vi på Pettson och Findus tillsammans med Vanna. Härlig film!

Sen flöt kvällen på... Vi testade lite olika julölsorter, vissa godare än andra... Vi lagade middag och åt och efter att Vanna gjort kväll så kollade vi på lite tv. Dansbandskampen gluttade vi lite på ska jag erkänna. Sen kollade vi på en film och Veronica somnade...!!!

Nu ska jag slänga mej i soffan och kika på "Vem kan slå Filip och Fredrik". Gokväll!

helgen

Nu i helgen så ska Peter och Nora fara till Vålådalen på skidläger. Nora är väldigt förväntansfull!

Jag och Vanna blir hemma. Fina syster Veronica ska göra oss sällskap och vi ska äta lite god middag, dricka lite vin och bara ha det gött! Ska bli mysigt!

 




Världens finaste Vanna....=)






Jag rekomenderar...

Det finns så mycket bra böcker och jag älskar verkligen att läsa! Har alltid minst en bok på G oftast flera på samma gång... Just nu är det Marian Keyes som gäller. Hon skriver otroooligt underhållande och roligt men det är ofta en allvarligare underton i hennes böcker.

Änglar

Just nu är det denna som ligger på sängbordet. Som sagt mycket underhållande!

Jag vill ha en ny design!!!

Jag är verkligen kass på att blogga!!!!

Tänkte att jag skulle ta tag i det här igen när jag får till en liten uppfräschning här på bloggen. Det knepiga är ju bara att jag inte vet hur man gör... Nån som är duktig och har lust att hjälpa mej..??;-)

     

Mina fina fina fiiiiina flickor!!!!=)


RSS 2.0