Ha ha ha

Har precis fått tillgång till en massa bilder från Mästarkampen vi hade här i byn förra helgen...

Bjuder på några godingar!

Sötnosar va...?!!=)



Beställt...



Nu är den beställd...

Hoppas den kommer fort... Sen ska här jädrar i bänken knäppas kort!!!=)

Spanien!

Ja men Grattis till Spanien... OCH mej som får se dom i ytterligare en match till MINST!!!

Då kanske man kan få se Fabregas åxå...



He he he....

Hmmmm.... Undrar om Peter läser min blogg....=)

Laddad!!

Jaha men då kör vi då...

Vinna eller försvinna för David Villa och grabbarna...

Heja Spanien. Som faan!!!


Semesterträning!

Min käre man har varit så snäll så att han har skrivit ihop ett litet träningsschema åt mej så här på semestern...

Det innebär i stora drag att jag varje morgon (har lediga dagar på helgen) ska ut och promenera eller springa minst en halvtimma. Efter det har han satt ihop ett litet styrkeprogram med övningar främst för rygg, mage och axlar. Jag ska ju arbeta som frisör ett tag har jag ju tänkt mej, så det är väl lika bra att börja träna upp de svagaste punkterna...



Nepp, nu blire hopp i duschen för min del.

Förresten... Är det nån som har nåt tips på en bra kamera? Våran är värdelös så vi funderar på att köpa en ny... Ska man köpa en vanlig kompakt eller ska man rent av gå på en systemvariant?? Vad tycker ni...?!!=)

Fotboll

Fotboll, fotboll hela dagen låååång känns det som.

Just nu Argentina-Mexico.

Återkommer.


Min mormor...



Min mormor Julia somnade in i dag...

Egentligen så borde vi inte känna sorg... Det var vad hon önskade. Men det är lätt att säga... Det är alltid sorgligt när en människa dör. Efter två små blödningar i hjärnan så tappade hon talet och blev förlamad i ena sidan i söndags. Igår trodde mamma att hon skulle klara upp det och överleva... Men jag tror inte att mormor ville det helt enkelt. Att bli förpassad till ett liv där hon är fånge i sin egen kropp. Nepp... det passar inte min mormor inte!

Så tidigt i morse, på sin egen 86-årsdag så tog hon sina sista andetag och blev hämtad av morfar. Han hade väntat nog nu...

Sov gott älskade lilla mormor. Vi kommer att sakna dej. Mycket.

Sötnötterna!

Men hur söta är inte 2-veckors kattungar som redan spinner när dom myser och så smått har börjat busa lite med varandra!!!

Skulle passa bra med en bild här då på charmtrollena MEN ingen kamera finns att tillgå änsålänge. Skit! Ni får tro mej på mitt ord när jag säger att dom e så söta att man gråter...!!!=)

Trött.

Känns som att jag redan sover... Surfar runt lite på de vanliga sidorna... Fejjan, aftonbladet och några bloggar jag följer. Har planerat lite inför midsommar, som kommer att spenderas här i Nordannälden hos Magnus och Marie. Det kommer bli ett traditionellt firande och rätt så lugnt skulle jag tro eftersom farsgubben fyller 60 på lördag så då blire kalajs!!

Å på torsdag fyller mannen 37 så då blire väl åxå nåt form av tårtkalas kan jag tro!!

SnyggPeter på Kreta i fjol!!!=)


Spanien!

     

 Ja vad säger man...;-)

Dom e ju hyffsad på att sparka boll åxå...!!!!=D

Vita gardiner

Vad är det egentligen för mening med VITA rullgardiner???

Har precis monterat upp en sån variant i Vannas rum (ja inte jag då utan gubben). Hon har kvällssolen rakt in i ögona på sitt rum... Men det blev ju fanken inte bättre med den vita rullgardinen. Nästan sämre faktiskt då gardinen liksom sprider ut ljuset!



Nä, vi får nog ta och köpa en ny en... Och den ska va svart! ELLER av mörkläggningstyp...!! Det är ju tur att lillfisan kan somna gott även med solen i ögonen!!




Måndag. En helt vanlig dag...

Jahopp... Idag har man jobbat då. Rätt mycket att göra så det var kul!!

Annars har det välan inte hänt så värst mycket. Ser fram emot Spanien-matchen ikväll...

Fasen nu är det bara tre arbetsdagar kvar till semestern minsann!! Härligt!=)

Trist att inte kunna bjuda på några bilder från helgen... Våran kamera är visst inte hemma av någon anledning... Peter hade med den på "Storsloken" (gäddfisketävlingen)... Efter det så tror jag att kameran befinner sej i Offerdal hos Peter och Maria. Maria körde nämligen, och jag tror det är fler saker som inte kom med mannen hem. Dom fiskade inte bara gädda om jag säger så...!!!;-)

Nu måste jag ta och underhålla ungarna en stund innan det är dax för läggning!

Dagen efter kvällen före...

Idag har varit en riktig segdag... Lite halvbakis men åxå rejält förkyld har jag gått och blivit! Tyckte nyss jag var sjuk...

Dagen igår var helt perfekt! Vädret höll sej hyffsat under dagen. Det är klart att några regnstänk blev det förstås, men jag föredrar att tänka på att solen faktiskt visade upp sej stundom!!

Tävlingarna löpte på bra och allt tog lagomt lång tid. Hann hem lagomt till att se äktenskapslöftena...!!=) Sen var det bara till att duscha och svida om och fara till F-huset igen för att svänga ihop maten till kvällen fest. Inge Jorm spelade och folk var glada och fulla!!

Hade tänkt dundra på med en massa bilder som pappa tog igår men då funkar inte våran USB-port så jag fick inte över dom i datan... Skit åxå... Tror han hade tagit över 300 bilder käre far, så det var nog en hel del roliga ena skulle jag tro!!

Nu sitter jag och väntar på mannen som farit för att hämta lite bakismat...=pizza förstås!!



Tjing!

Mästarkampen i Nordan!

Idag är det dax för mästarkampen! Det är en tävling här i byn som vi har planerat för i flera månader. 9 lag med 5 personer i varje, har anmält sej. Alla tävlingar sker utomhus såklart...

Sååååå.... DET SKA FAAN INTE REGNA IDAG!!!!

Men just nu så vräker det ner...



Jag ska försöka önska mej till finväder idag... Eller förresten jag nöjer mej med uppehåll... det funkade ju med vinpottsvinsten...!!!!=)



Tjing!

Men ere sant eller...???

JAG VANN FAKTISKT POTTEN!!!!

Ja, jag och Lotta alltså... 8 fräscha flarrer i vinstället nu rå. Kan de bli bättre??;-)

Nu ska jag kolla slutet på Frankrike-Mexico matchen.

Tjing!


Vinkväll!!



Ikväll blir det till att dricka lite vin!

Det är den månatliga träffen med vinklubben här i byn. Brukar alltid vara trevligt! Så får man hoppas på lite tur i vinlotteriet!!

Peter den lyckosten har gått på sommarlov idag. Skönt för han!! Jag jobbar en vecka till sen har jag fyra långa veckors ledighet... Då ska det faan va sommar och varmt!!!!

   

Bild 1 och 2 är från sommaren 2007 och den tredje är från 2006... Nora knappa 2 bast!!

 

Nu VILL jag ha sommarvärme. BUMS!!!!


Fotboll

När det är stora mästerskap i fotboll på tv, då får jag nästan ett tvångsmässigt behov av att titta på så många matcher jag bara kan!

Knas...

För egentligen gillar jag ju inte ens fotboll...

Bästa matcherna är dom med Spanien. Anledning? Ögongodis såklart!!!=)

Nya bilder på prinsessorna kommer här!

   

Jag undrar just....

Man kanske ska ta och skaka liv i den här bloggen, efter ett års uppehåll....

Undrar om jag kommer ihåg hur man gjorde?

 

Ungarna tittar på film för tillfället. Nora är sjuk så jag har vabbat idag... Har satt lite frön i trädgårdslandet och satt lite blomplant i hinkar.

 

Nu ska jag ta itu med middan... Tror jag fläskar på rejält idag och lagar blodpudding!!!;-)


RSS 2.0