Val snart va..???

Vad fasen ska man rösta på egentligen? Börjar ju närma sej nu minsann.... Har trott att jag har varit en alliansperson, men nu när jag gjorde ett test (på aftonbladet tror jag det var), så blev jag en röd/gröning...!!!

Såååå vilken sida ska få min röst egentligen?!!

Tål att tänkas på en stund kanske.....


Handog

Nu ska vi snart fara iväg till Handog. Peters mormor och morfar firar att dom har varit gifta i 60 år den här helgen så vi ska dit och äta lite tårta tror jag..!!

 
Ingrid med liiiten Nora!



Elis med en exakt lika liiiten Nora!!

Grattis på bröllopsdagen!!!=)


barnkalas

Just nu så befinner vi oss i Lugnvik hos Martina och barnen. Vi sov här i natt efter Sagas kalas igårkväll, eftersom det även är barnkalas idag!
Så snart dräller det in ett gäng ungar här.... Det ska ätas korv och fiskas damm. Det blir nog skoj kan jag tro. För kidsen iallafall...;-)

Jag och Martina funderar på att fara på dans ikväll. Är final på Aspåsnäset ikväll tror jag... Man skulle haft sej en chaufför bara..!!


saga fyller år...

I morgon är det fredag... Igen!

Peter har farit iväg till fjälls igen med dogsen för att jaga pippifåglar. Så nu sitter man här själv igen. Nä, inte själv för barnen har jag ju förstås!!

I måra fyller världens bästa kusin Saga 6 år, så då blire kalajs i Lugnvik. Jag och barnen tänker även spendera natten hos dom eftersom barnkalaset ska vara på lördagen. Det blir mysigt det!!!=)



Grattis sötnöt, lite i förskott!!!


RSS 2.0