****

Jag har nu fått ytterligare en omgång av magsjukan...

Det här året har inte börjat så särskilt bra vad gäller sjukdomstillfällen.

Tredje svängen sen nyår med bajs och spysjuka. Lägg därtill några omgångar rejäla förkylningar... Faan va sanslöst less jag är!!

Fattar inte att jag ska behöva åka dit åxå på varenda jävla magbakterie, jag är ju för tusan vuxen... Borde man inte ha åtminstone liiite motståndskraft då..?! Är det nån som har nåt bra tips om hur man klarar sej ifrån att åka dit, så tar jag tacksamt emot det. Kanske måste dricka nån form av Pro-viva eller nåt sånt...

Nora och Peter är fortfarande friska iallafall. Hoppas att det så förblir....

/U.

Soldag

Idag har vi varit ute på sjön mest hela dagen. Tog skotern och åkte ut och fiskade lite och gjorde varma mackor i mackjärnet till lunch... Yummie!! Vanna är ju inte direkt klen så det gick bra, okej då hon var faktiskt lite gnälligare än vanligt men det är ju sånt man får ta..!! Å jäklarns vilket kanonväder det blev, varmt och skönt inne i viken där vi satt. Idag har solen tagit kan jag meddela.

Men det var ju Åkersjön jag skulle rapportera om...

For ju upp på fredagmorgon, kom iväg vid halvniotiden ungefär tror jag vilket är hyffsat tidigt för att vara oss..! Kom fram, packade in oss i stugan och sen var man igång med påskfirandet då... Dvs sitta i solen och mojsa sej med en kall öl i handen, äta lite godis, äta lite mat och bara i allmänhet umgås. Blev mest att vi satt vid stugan i år faktiskt, var lite kallt att dra upp på fjället med småbarnen tyckte vi. Huvudsaken är ju att man får va ute ändå.

På själva påskaftonen hade Peter och Micke anordnat en liten femkamp som till sist utmynnade i en fyrkamp... Drog väl ut lite på tiden kanske... Det var kul i vilket fall. För mej gick det skitdåligt. För Kristina gick det bra. Hon vann...!! På eftermiddagen/kvällen åt vi en rejäl påskbuffé. Sen var det badning i tunna för vissa och karaoke sång för andra (läs Kristina och undertecknad)!!! Barnen somnade så gott (vi befann oss i grannstugan) så vid halvtretiden på natten var det till att försiktigt väcka upp dom små liven och kånka hem med dom...! Det gick bra faktiskt, skönt att man har ungar som kan somna lite var som helst.

Sen har dagarna flutit på ungefär likadant. Suttit ute i solen, lagat mat osv. Lite skidor hann vi åxå med förstås, på längden alltså.

Skickar in lite bilder från helgen....

     
Vanna och Liam. Kristina och Micke. Påskbjörken och farfar. Ett helt gäng av oss...!

     
Martina. Vanna. Kristina på löparskidor i en slalombana,en del av femkampen... Det var svårt!

     
     

Det får räcka så.... Har ju naturligtvis huuur många bilder som helst men det tar ju så jäkla lång tid att lägga in dom!!
Snart börjar "Barnmorskorna" och det får jag bara inte missa....

Så godkväll på er.

/U.

Hemma

Jo, vi har kommit hem.... 

Vi har haft det riktigt bra i Åkersjön, som vanligt! Vackert om än något kallt väder, trevligt sällskap, god mat, goda drycker och roliga aktiviteter....!

Ett litet minus bara....

Magsjuka.

Bettan insjuknade i måndags, Ylva kräktes sent måndagkväll och så blev lilla Vanna dålig i går morse. Spydde en gång på morgonen och sen dess har hon haft diarré.... Men jag ska inte klaga för mycket för hon är pigg i övrigt och äter bra ändå. Hoppas att det inte blir nåt mer!! Det är tredje gången sen nyår som våran familj drabbas av magsjuka... Tror ni jag är lej eller...?!!

Jag ska skriva ett längre inlägg sen med bilder från våran påsk, men det får bli senare... Känner att vi måste ut i det vackra vädret. Måste ju försöka bättra på den lilla brännan man hann få i helgen..!!

Hörs.

/U.

PÅSK!

Håller precis på att packa för fulla muggar. Det är mycket som ska med vill jag lova...! Tror nästan att vi får ta båda bilarna... Hundarna ska ju åxå med och dom tar inte så lite plats..!

Idag har barnen varit påskkärringar. Vi har besökt min farmor, pappa och Maidie, våra grannar John och Olga (över 80 båda två) och så hann vi med en sväng till Nälden och Peters mormor och morfar, där var även Maud. Svettigt värre..!! Men finns det nåt sötare än små påskkärringar... Man blir ju alldeles tårögd...!

Precis nu så håller jag på att slänga ihop världens godaste choklad/kolatårta. Tänkte ta med den till Åkersjön och överraska litegrann! Jag lägger ut receptet en annan gång... Den är verkligen super!

Nu vill jag bara önska er alla en God och Glad Påsk....

Ät riktigt mycket godis nu och drick gärna nåt gott... Ett tips är varm choklad med Jägermeister och grädde på toppen... Passar perfekt när man fryser om näsan!!

Påskkram på er alla!

/U
.

Onsdag kväll

Nu e det klart inför påsk...

Städat och pyntat idag på förmiddagen. Nora hjälpte till så duktigt att hänga upp pyntet i påskriset. Hon har gått och gluttat i hönan och tuppen i keramik då och då under hela dagen... Vi brukar ha godis i dom förstås, men inte förrän i morgon då. Hon påstod att det luktade godis i dom... Fastän dom är nydiskade! Hon har ett väldans bra luktsinne våran lilla tös...!

På eftermiddagen for vi som sagt in till stan och hälsade på Annica, Henrik och lilla Tindra... Som var såå söt. Hon har redan hunnit bli drygt två månader så hon är ju egentligen inte jätteliten, men Vanna blev ju som en jätte i jämförelse! Tänk vad tiden går fort... Tyckte inte det var särskilt länge sen Vanna låg som en liten groda på mitt bröst och snuttade. Ja, jisses... Det var väldigt trevligt iallafall, dom bor hos Annicas föräldrar Kicki och Lasse nu när dom är hemma i Jämtland, och dom har jag inte träffat ordentligt på flera år så det var ju åxå otroligt kul.

Blev ungefär lika sent i kväll som igårkväll innan vi var hemma, så läggningsproceduren blev kort.... Har kollat på Greys alldeles nyss och nu ska jag väl krypa till kojs känns det som.

Gonatt!

/U.

Städning, städning...

Idag är det stora påskstädningen som gäller!

Igår blev jag färdig med fönstrena, nu är det ljusa gardiner i alla fönster. Dock blev jag lite lat på slutet och putsade inte fönstret på kontoret och Noras rum... Men va tusan, jag putsade dom ju innan jul så så himla smutsiga var dom faktiskt inte!!
Var och plockade lite ris igår åxå. Pia och barnen skulle ta en promenad i det ärendet och undrade om inte vi ville hänga med, så då passade även vi på. Ska väl ta in det sen idag när jag städat och smycka det lite.

Igår var vi och storhandlade inför påskhelgen. Vi handlade lite på Lidl, lite på ÖB och det mesta på Matpiraten. Tror inte vi var hemma förrän vid halvnio ungefär, med två jättetrötta barn...!! Skönt att ha det gjort iallafall. Var inte tokmycket folk i farten heller.

Nepp nu måste jag dra igång städningen. I eftermiddag ska vi nämligen in till stan och hälsa på en barndomskompis som fått en liten bebis, som är hemma över påsk. Dom bor i Helsingborg annars så det gäller att passa på när dom är på hemmaplan..!!

/U.

Putsa, putsa fönster..

Idag har jag så smått börjat att putsa fönster och sätta upp lite våriga/somriga gardiner. Det gick faktiskt bra att putsa även på utsidan fönstret fast det var en par tre minusgrader... Trodde inte det först men tur var det..!! Har väl hunnit med hälften av alla husets fönster iallafall. Duktig kicka...

Sen var det ju även så fint väder idag så man var ju bara tvungen att få vistas lite utomhus åxå, så vi tog en sparktur till pappa och Maidie och drack en kaffe.

Sen gympa nu ikväll. Vi var bara tre stycken... Fattar inte att inte fler tar chansen att träna när det väl är nåt..!! Det är ju sååå roligt! Faan kom igen nu brudar... Vet ju att vissa av er läser..!! ;)

Imorgon ska jag fortsätta med fönstrena och även kanske börja att städa och göra lite påskfint. Plocka ris måste vi göra imorgon kanske.... Vill att allt ska vara klart gärna till på onsdag redan eftersom vi far bort över påsken. Lite onödigt att pynta då, tänker kanske ni... När man ändå inte ska va hemma, men jag är en riktig traditionsmänniska och älskar verkligen påsken! Måste bara ha påskris och påskägg... Påskdukar på borden och lite annat pynt. Man blir så glad av alla fina färger och det blir en skön vårkänsla i hela hemmet på nåt sätt. Tror ändå inte att vi bli borta så himla många dagar heller förresten, antar att vi far på fredagen och kommer hem på måndagen kanske..!! Vi får la se.

Nepp det får räcka.

Gokväll.

/U.

Hemma igen

Helgen har varit mycket tillfredsställande....

Kom väl fram till mormor vid halvsex ungefär tror jag. Då fixade vi till en god fiskmiddag. Nora hade sovit en stund i bilen så hon var pigg och glad ändå fast middagen blev en aning sen. Vi drack lite vitt vin till maten och sen softade vi framför TV-n mest hela kvällen. "Så ska det låta" för hela slanten... Jag diggar Peter Settman skarpt, ja hela konceptet på programmet är ju bra åxå förstås, men Peter e bäst.

Vaknade vid åtta på lördagmorgon. Vi tog det väldigt lugnt på förmiddagen, åt en god frukost sen hjälpte jag mamma att slänga i lite slingor i håret. Slängde i lite som blev över i mitt eget hår åxå, men det syns inte så väl. Sen blåste vi iväg till Birsta City... Knallade omkring där återstoden av dagen, shoppade lite kläder till mej själv faktiskt, åt en sen lunch på Mc Donalds (Nora ville det), strosade ännu mer i alla affärer, tog en smaskig fika och sen for vi hem till mormor igen. Nora var såå duktig hela dagen, glad och snäll och inget klag överhuvudtaget... Min duktiga flicka!! Till middag gjorde vi köttfärsbiffar och rotfruktsgratäng. Supermumsigt!
Sen på kvällen var det festivalen som gällde förstås...
Nora var väldigt trött efter en dag i shoppandets tecken så hon somnade redan vid kvart över åtta, så hon hann inte se en enda låt... Hon hade sett fram emot Linda Bengtzing, det vet jag för den låten gillar hon skarpt. Men, men hon har ju hört den på radion idag istället! Rätt låt vann, helt klart tycker jag. Heja Perelli!!

Idag hjälpte vi mormor att städa lägenheten. Hon är ju 84 år med diverse "handikapp" (halvblind, halvdöv, dålig balans, halvsidesförlamad i ansiktet efter en hjärntumör vid trettioårsåldern bla) och klarar sej helt själv, nästan. Hon får hjälp varje dag att byta sin stomipåse plus att hon får lite assistans att bada en gång i veckan. Annars gör hon allt själv. Lagar mat och städar det hon klarar av... Mamma och hennes syskon hjälper till att städa lite mer rejält när dom kommer på besök. Mormor är världens hjältinna egentligen. Har haft så mycket emot sej hela livet men ändå aldrig just klagat utan envist bara stretat vidare... Hon är en stark kvinna. Fast hon kanske inte tycker det själv. Hon är cool, helt enkelt...!

Innan vi for hem idag var vi ytterligare en sväng till Birsta. Shoppade ännu lite mer, bla en lite tunnare täckdress till Nora som passar nu när det börjar bli lite mer vår i luften. Notera särskilt att vi inte ens har varit in på Ikea... Inte ett endaste litet värmeljus har vi alltså köpt...! Man behöver ju inte traska varvet på Ikea bara för att man är i Sundsvall, eller hur...?!!=)
Kom hem idag vid fyra kanske. Härligt att få gosa med Vanna igen... Hon blev så överlycklig när vi kom hem, hon riktigt strålade! Tänk vad man kan sakna en unge mycket på endast två dygns frånvaro..!! Då har jag ju ändå haft en unge med mej att gosa med... Men man vill ju ha bägge två... Hela tiden. Annars är man inte hel på nåt sätt...

Det har varit en bra helg. Tycker om att spendera tid med min mamma. Bara ta det lugnt sådär... Skönt.
Nu är jag så trött så jag nästan mår illa... Hela familjen sussar sött och här sitter jag. Njuter av att vara hemma i mitt eget hem.
I morgon ska jag om vädret tillåter börja att putsa lite fönster och byta gardiner. Göra lite påsk.

Gonatt.

Sov gott.

/U.

^¨¨¨¨¨¨¨^¨¨¨¨¨¨¨^¨¨¨¨¨

Japp. Nu är vi på språng!

Kommer med andra ord bli lite stiltje på den här sidan alltså...

Men ha en underbar helg på er alla mina vänner så återkommer jag väl på söndan.

/U.

Light...

Lustigt vad man vänjer sej vid lättprodukter...

Jag äter lättfil till frukost nästan varje morgon, igår var Peter på affären och då inhandlades det bara "vanlig" filmjölk... Så det var detta jag fick äta i morse. Tyckte det var halväckligt faktiskt, alldeles för krämigt och gräddig smak på nåt vis. Men jag skulle tro att den här känslan infann sej bara för att det var rätt tidigt på dagen... Har inga större problem direkt med krämiga och gräddiga smaker annars!! Men lättfil ska det vara på morgonen iallafall. Med puffat ris.

Ja, idag bär det av till Sundsvall äntligen. Var på gång redan innan jul att jag och Nora skulle haka på mamma till mormor, men det har alltid kommit annat imellan, tills nu. Far väl vid strax efter två i eftermiddag skulle jag tro, innan dess ska jag packa väskan förstås... Känns som en piece of kaka att bara packa åt ett barn, dessutom det större av dom... Och sej själv naturligtvis..!!
Tror faktiskt att jag ska lämna veckostädningen till Peter idag... Han kommer nog ändå inte att ha så mycket för sej i helgen. Kan va kul för han att få storstäda nån gång emellanåt...! Eller så tycker han inte det.

Nu blir det hopp i duschen. Nora stationerad framför barnprogrammen och Vanna ligger och nannar förmiddagsluren (vaknade tiiidigt i morse). Hundarna fortfarande inne, men dom ligger gärna och trynar inne så länge dom får...! Ska nog ta en långdusch och passa på att raka benen... Såg att det var dax för det när vi tränade i onsdags!! Det är väl en tråkig sysselsättning eller hur.... Att raka benen alltså. Jävligt gruvsamt.

Ha en trevlig fredag på er!

/U.

First time

Vanna har nu ätit pannkaka för första gången i sitt liv....

Vi har väl provat ungefär tusen gånger förut men hon har bara haaatat det och äcklat spottat ut....! Men nu har nånting hänt, för det var en ganska rejäl bit som slank ner faktiskt.

Bra tycker jag för pannkaka är den bästa paniklunchen enligt mej. Om man inte har nåt annat alltså.

Japp.

/U.

Dravel...

  Middag idag: Ugnspannkaka med bacon. Ska väl vara riktigt fläsk för att få kallas fläskpannkaka gissar jag...!

Vanna ligger just för tillfället å nannar lite, hon brukar vakna lagom tills middagen är färdig, vårat lilla matvrak. Nora står vid diskbänken och "diskar" för fullt.... Det är nog favoritsysselsättningen nummer ett tror jag. Kan stå i timmar känns det som! Sen brukar det vara en hel del efterjobb.... Dvs torka upp allt vatten från golvet..!!

Om jag känner mej pigg ikväll så tror jag banne mej att jag ska ut och jogga lite... Måste komma igång om man ska klara av att springa tjejmilen i slutet på augusti, utan att avlida på kuppen alltså..!

Tjingeling!

/U.

Sundsvall och sömn

Har kört ett pass styrka nu ikväll... Det känns kan jag säga. Förra veckan tränade jag ju inget alls eftersom vi var i Åkersjön hela veckan. I måndags kände jag mej hängig så då blev det inget heller, men nu är man tillbaka på banan igen. Känns väldans skönt!

På fredag åker jag, Nora och mamma till Sundsvall för att hälsa på min mormor som bor där. Ska bli roligt att få spendera tid bara med Nora utan att Vanna är med, tror faktiskt att dom kan behöva det ibland barnen så att dom får känna sej lite speciella en och en så att säga. Roligt naturligtvis att få umgås med mamma och mormor åxå förstås..!! Kommer nog att slinka ner nåt vinglas och surras en hel del, brukar bli så...=)

Nu väntar sängen känns det som. Hoppas att natten blir god och jag får sova ordentligt... Fattar inte vad som har hänt med min nattsömn. Vaknade till flera gånger inatt åxå fast jag var så jäkla trött när jag la mej. Hoppas innerligt att det bara är en kort period... Faan för att ha sömnstörningar säger jag... Det måste vara jävligt knäckande! Oooops var många svärord det blev... Men ni är väl luttrade vid det här laget, eller..?!

Gonatt!

/U

Påsk/Vår

Snart e det påsk! En av mina absoluta högtidsfavoriter. Det är så förknippat med vår.... Snö, sol, varmt, bränna sej på näsan, fara till fjälls, åka skoter, grilla hamburgare/korv, dricka öl, äta god påskmat och framförallt äta massor med godis...!!! Me like alot...

Här bjuder jag er på lite bilder... Allt är nog kanske inte just från påsk men det är vååår iallafall!

     

     

     

     

Det är en salig blandning på bilderna men visst får man lite skön feeling i kroppen... Påskkänslan kommer krypande, eller hur....?!

/U.

Skit på en brödbit!!

Har precis tittat på "House"....

Under det sista reklamavbrottet var jag sååå trött så jag bara var tvungen att blunda en liten stund, sa till Peter som degade i soffan bredvid att väcka mej när reklamen var slut ifall jag somnat....

Han slumrade visst åxå till...

Vaknade till sluttexterna...

Så nu vet jag ju inte vad tjockisen led av!!!!

Så om nån möjligtvis såg slutet så får ni gärna berätta hur det gick. Tack!

Gonatt.

/U.

TRÖTT!!!

Inatt har jag sovit ca 1 ½ timme på hela natten....

Fattar inte vad det var! Ungarna sov så det var inte det som störde.... Undrar om det kan vara så att det är fullmåne...?!! Brukar vara ganska känslig för det. Ska kolla det tror jag... Inte för att det spelar nån roll, är ju lika sjukt trött för det!

Orkar inte ta mej för nånting. Vill inte gå ut, även om jag vet att jag troligtvis blir piggare av lite friskluft men blotta tanken på att krångla på ungarna overallerna och kängorna får mej att vilja krypa ner under täcket istället...! Tur att dom ändå är ganska duktiga på att leka tillsammans inne på Noras rum. Eller ja, i hela huset leker dom för den delen...

Konstant sötsugen är jag åxå...
En stoooor påse lösgodis skulle sitta som smäcken just nu. Massor med choklad... Mmmmmmm!!!!!!

Undrar om ungarna kan tänkas vara lite trötta nu....

Kanske kan bädda ner oss hela skocken i våran dubbelsäng och hoppas på det bästa.

Kan vara värt ett försök!

Goddag.

/U.

Åkersjön

Ja, som sagt förra veckan spenderades i Åkersjön.

Vi hade väl inget kanonväder direkt, men halvhyffsat var det väl några dagar iallafall. Nån dag var det iochförsej snöstorm åxå... Det fick bli en "kurainnedag", vilket även det kan vara mysigt när man befinner sej i en stuga!

Två utav dagarna spenderade vi i slalombacken. Nora tycker det blir roligare och roligare för varje gång hon åker vilket känns kul. Emma och Linnéa (syskonbarn) var även dom i Åkersjön med mormor (alltså min mamma) som åxå har en stuga där, och dom fick åxå prova på att åka slalom och jag tror dom blev helfrälsta... Antar att dom tjatat lite på mamma och pappa sen dom kom hem om att det ska införskaffas slalomutrustningar...! Det var roligt att se iallafall, hur duktiga dom var fast det nästan var första gången för dom.

Här slänger jag in lite bilder...

        
Nora Linnéa Emma och tillsist Vanna som blev lite lej se...!

  
Peter fick va skidlärare och jag fick njuta av solen...

 
Peter och Yvette på skotern och vi i Bamsepulkan på väg upp på fjället.

  
Kolbullelunch blev det... Smask!

        
     
Blandat från hela veckan. Hyffsat med snö i år....!!

Nora åkte sin allra första längdskidtävling i lördags. Lilla Vasaloppet i Åkersjön... 800 meter tror jag det var, vilket är ganska så långt för en treåring. Mormor åkte med Nora och det gick jättebra... Ramlade bara några gånger. Nora alltså... Inte mormor...!

     

image435
Våran söta skidstjärna!!

Ja, det var väl i stort sett allt ifrån veckan. Ja, eller kanske inte... Orkar i vilket fall inte skriva nåt mer!!

Nu blire TV-soffan med en kopp thè... Har en begynnande förkylning i kroppen och mår inte alls särskilt bra. Hoppade tillochmed gympan nu ikväll... Då e det inte bra...!


Ha en fortsatt trevlig afton.

/U.

Jag lever

Ifall nån undrat....

Har spenderat sportlovsveckan i Åkersjön bara, därav det långa uppehållet på bloggfronten. Ska knåpa ihop ett längre inlägg senare med en massa bilder från veckan. Senare alltså. Inte nu.

Var på tjejfest hos Krikelina i går.... Jätteskoj var det. Elva sköna brudar blev vi tillsist. Många av dom var helt nya bekantskaper för mej, alltid trevligt att få lära känna lite nya människor! Sen blev det krogen såklart... OLearys. Jävligt kul var det faktiskt, länge sen jag hade en så bra och trevlig utekväll... Tack för det tjejer!!

Nä, nu låter Vanna rejält förbannad... Hon sitter i sängen och har nyss vaknat.

Hörs mer senare som sagt.

/U.

Gonatt govänner

Nu blire gonatt.
Vi var som sagt vakna till halvfyra inatt, steg upp halvåtta imorse för att titta på Vasaloppet så man är ju lite seg i huvet nu kan man säga...!

Peter kommer snart hem. Han lär väl åxå va hyffsat seg kan jag tro.

Sängen-here I come...

/U.

Då kör vi...

Lördagskvällen blev väldigt rolig!!

Sex stycken blev vi till sist. Vi kollade på melodifestivalen förstås, sen har vi hållit på med lite "betting" dom här senaste tre omgångarna, om vilka två bidrag som går direkt till Globen. Ingen har haft rätt så igår var potten uppe i ca femhundra spänn.... Jag och Lotta vann!!! Ha, ha.. Synd bara att Lotta tippade som jag... Hade känts bättre att stå som ensam vinnare..!!=)

Sen spelade vi spel resten utav kvällen...

Till halvfyra ungefär...!!

Ett skitroligt spel som går lite ut på att anta lite olika utmaningar... Orkar inte förklara mer än så. "Trodde du ja" heter det i vilket fall. Höll på att skratta ihjäl oss stundom!

Här är dom utlovade bilderna...

   
Martina skulle fixa håret så det stod rakt upp. Anette skulle låtsas föda barn under trettio sekunder.

     
Veronicas utmaningar får tala för sej själv.... Det är sylt kan jag ju säga...!
   
Vitpeppar i näsan... Peta i näsan... Sen stoppa i munnen...!!

       
Lotta skulle bla hålla ett gympapass under trettio sek. Äta en matsked kakao är svårare än vad man tror..!

     
Jenny fick dom i särklass mest akrobatiska utmaningarna...
   
...Klarade inta alla dock..!!

 
Små grodorna under trettio sekunder var väl inte den svåraste utmaningen kanske.

   
Smörja fötterna med matolja... Doppa ansiktet i mjöl...

Jag själv fick inte så många utmaningar och dom jag fick var inte så roliga, (att ta kort på iallafall.) Skulle bla sjunga så falskt jag kunde och sjunga med min djupaste basröst..!

Och titta vem som var vaken en stor del utav kvällen....



...Hon som vanligtvis aldrig vaknar innan det är morgon..!!! Men vad gjorde väl det... En kul kväll var det i vilket fall!!

Och tjejer... Om ni mot förmodan inte vill att nån av dessa bilder inte ska vara kvar på bloggen så får ni höra av er, så plockar jag bort dom...

INTE!!!!!!

Ha, ha, ha.....

/U. 

Lovar

Jag kan lova ett inlägg med massor av jätteroliga bilder från våran tjejkväll igår....

Men det kommer senare!

Har inte riktigt tiden som krävs för det just nu.

Det går förresten riktigt bra för Peter på Vasaloppet, följer hans framfart via SMS. Just nu beräknas han vara i mål vid kvart i tre ungefär.... Tror att det är hyffsat iallafall...!

/U.

Lördag!

I morse for Peter....

Det är ju äntligen dax för Vasaloppet, som han har tränat så länge inför. Hoppas att han får hålla sej frisk.... Klagade lite igår att han höll på att få ont i halsen, det skulle ju vara så jävla typiskt... Han är aldrig sjuk annars men bara för att han absolut inte får bli sjuk så skulle det inte förvåna mej om han blir det till i morgon..!! Hoppas av hela mitt hjärta att det går bra för honom, att han kan genomföra loppet och känna sej nöjd efteråt. 9 mil är långt... Men lycka till Älskling!

Igårkväll gjorde vi inget speciellt. Åt chips (Peter försökte mula så mycket som möjligt för att fylla på med salt, fett och kolhydrater) och drack cola. Peter drack folköl.... Kolhydrater återigen förstås..!!! =) Vi gick och la oss tidigt, strax efter tio tror jag.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Hade kanske tänkt att fara en sväng till farmor i Nälden, men hon verkar inte vara hemma.... Känner inte att jag kan fara och hälsa på nån som har barn iochmed att Vanna har blivit så förkyld igen, man vill ju inte smitta ner andra barn i onödan! Alla dessa satans förkylningar.... Precis när dom blivit friska så kommer det nåt nytt! Snart är det väl Noras tur igen kan jag tro. Nora sitter just nu tillsammans med Sally (min gamla hund som numera bor hos moffa och Maidie) och tittar på barnprogram, och Vanna ligger och sover.
Pappa och Maidie var bortbjudna på middag igårkväll, och eftersom Sally hatar att vara ensam så for jag och hämtade hem henne efter att jag skjutsat ner dom till Krokom. Sally gillar inte barn så mycket så det var därför hon fick flytta... Morrade styggt åt Nora en gång när Nora var runt ett år ungefär. Då var det tur att Maidie (framförallt) var sugen på att ha en hund att få promenera med varje dag. Sen dess har hon alltså bott hos dom... Passar perfekt eftersom Sally nog är en riktig pensionärshund, inte för att dom är pensionärer... men ändå!

image386
Sally... En snart 10 år gammal Soft Coated Wheaten Terrier.

Ikväll kommer det hit några tjejer och dricker lite vin tillsammans med mej. Vi ska titta på melodifestivalen förstås! Passar bra när man är gräsänka att bjuda hem lite brudar så man slipper att vara själv. Ja, barnen är ju hemma förstås men det är trevligt med vuxet sällskap åxå...!!

Nä, nu måste jag springa ut med dogsen innan dom kissar i pälsen!

Trevlig Helg på er alla!

/U.

RSS 2.0