Helgen!

Vilken helg vi har haft!

Fredagkvällen spenderades tillsammans med älskade lillasyster och älskade vännen Maria på stråket. Vi åt först sallad och drack lite drinkar hemma hos Martina i Lugnvik. Tog några bilder med våran gamla kamera, blev inte så många dock eftersom batteriet var mer eller mindre dött. Kan ju va bra att kolla sånt innan...

   

   

På lördagen var jag riktigt bakis. Det ska villigt erkännas. Rökte ju nån cigg så det kan ju bero på det, brukar känna mej mer sleten dagen efter av cigaretter. Dumt!

Men vi tog oss ut till öarna med båten i vilket fall, i finvere. Hade några kanontimmar där med sol, bad och mycket trevligt sällskap. Svärfar med familj, svärmor, Martina, Per, Saga och simon, Peters farbror Mats och hans familj, Robin och Jessica med barnen. Vi var ett hyffsat gäng med strandhäng! Inga bilder tyvärr. Eller tur kanske... Bikinibilder+mej=NEJ TACK!!!=)

Sen var det till att hasta iväg på nästa partaj. Malin Cooper hade 40-årskalajs i Aspås. Barnen lämnade vi kvar på Västerön by the way... Dom tog farmor med sej till Nälden!
Roligt kalas var det med grillmiddag, lite lekar, lite dans och en del öl...!

   
Födelsedagsbarnet in action! Dåliga bilder med en dålig kamera såklart... Men objektet är ju fint iallafall!!

     



Ja det har varit en kanonhelg helt enkelt! Nu känner jag mej ganska redo att börja jobba igen faktiskt. Jag har haft en bra semester med mycket sol och värme, mysiga middagar med nära och kära, lite båtturer och annat mys.

Nu ska vi ta och fara och hämta gullungarna. Tror det blir middag hos svärmor åxå... Man har det bra minsann!!


Kommentarer
Postat av: Veronica

De syns verkligen på korten från fredan att ni måste ha druckit ett betydande antal drinkar var...;-) Ser lite dragen ut alla tre på korten!!:-)

2010-07-30 @ 00:21:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0