Hemma igen!

Igårkväll kl. 23.00 damp vi ner hemma igen. Efter typ 10 timmar i bil! Vi kom iväg lite sent eftersom det spöregnade och åskade i några timmar från tidig morgon i Västervik, så det blev lite ofrivillig sovmorgon kan man säga!

Skönt att va hemma! Skönt att slippa vakna i ett tält kl sju på morgonen genomsvettig. Skönt att slippa gå nästan 200 meter till toaletten. Skönt att slippa äta halvvarm yoghurt och rinnigt smör. Skönt att få vara ren om fötterna efter man duschat (det är ALLTID sabbigt på golven i duschrummen). Men framförallt... Skönt att få sova i sin egen säng!!!

Missförstå mej rätt... Vi har haft en kanonsemester! Mellan 25 och 30 grader varmt varje dag. Ungarna glada och nöjda (ja, för det mesta iallafall!) Vi har ätit och druckit gott. Solat och badat varje dag. Varit på Astrid Lindgrens värld, i smällhetta... Det var bitvis en lite pärs kan jag säga! Men det var otroligt bra! Kan varmt rekomendera att fara dit med barnen. Snordyrt dock. Kostar närmare en tusing att lösa in en familj... Men, men... Är det semester så är det!!!

Att bo en vecka i tält på en camping är mysigt. Och det är bra och nyttigt, för det gör att man uppskattar den lilla lyxen man har i tillvaron hemma. Som att ha diskmaskin och spis typ..!!!=)

Nu ska jag äta frukost. Iskall yoghurt och smörgås med hårt, kallt smör på. Som vi plockat fram ur vårat underbara, älskade KYLSKÅP!!

Det kommer mååånga bilder sen.

Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0