Torsdag

Idag är jag hemma med prickmonstret Nora. Ja, Vanna är ju hemma hon med förstås... Känns som inte som nån bra idé att fara iväg med henne på dagis när vi ändå är hemma.
Jäklarns vad mycket vattkoppor Nora har fått! Tänkte jag skulle ta nåra bilder på henne för att man ska minnas hur hon såg ut, men tror ni att jag hittar kameran..?!! Jag fattar inte varför just kameran ska försvinna titt som tätt. Den ligger väl här nånstans i röran förstås, men just för tillfället är den spårlöst borta.

Nästa onsdag så får vi ta emot kunder/offer i salongen på skolan. Vi får väl inte klippa dom så mycket, men vi kan ju tona, göra slingor och färga fransar/bryn och lite annat. Det fick vi förresten göra på varandra i tisdags, så nu har man nyplockade bryn och kolsvarta fransar igen... Känns otroligt lyxigt!

Var på Simons frisörservice igår på lunchen och köpte mej en sax.... En knallrosa med blommor på blev det! I den butiken får man ju egentligen bara handla om man är frisör, men vi får ju handla genom skolan förstås, vilket känns ganska förmånligt. Funderar även på att inhandla frans och brynfärg (den är ju sååå mycket bättre än den man kan köpa på HM till exempel) så att jag kan öva här hemma på vänner och bekanta.

Nu kommer Nora trippandes och ber om att få lite mer potatismjöl i puppan... Stackars liten, jag tror att det är värsta dagen för henne idag... Kopporna har börjat kliat ordentligt och så har hon lite feber.

Hörs.

/U.

Kommentarer
Postat av: Nenna

Ja snart måste väll va klart med koppor hemma hos er så man vågar sig på besök... Tänkte att du kan få öva ögonbryn på mig... Jag har redan svarta ögonfransar... Sen tänkte jag att du kanske ville öva lite med saxen oxå... ;-)

2008-10-23 @ 12:11:52
URL: http://nenna.blogdog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0