Jag missar skola.....

Det är drygt att ha sjuka barn. Vanna har några få koppor kvar i blöjregionen som ännu inte fått sårskorpa.... Därmed är hon inte välkommen på dagis...!

Peter var hemma tre dagar förra veckan och jag offrade mina två praktikdagar. Rent krasst ekonomiskt så är det ju bättre att jag är hemma. Men samtidigt vill jag ju inte missa skolan för mycket, med tanke på att utbildningen är förhållandevis kort och man ska lära sej väldigt mycket på kort tid. Vi går ganska fort fram med de praktiska övningarna likväl som det teoretiska.... Vi har prov igen i morgon. Men det kommer jag att missa, tyvärr. Peter kan inte vara hemma i morgon eftersom det inte finns någon vikarie att sätta in. Faan åxå, det känns inte alls bra! Dessutom har vi praktiskt arbete i salongen halva dagen i morgon, och med tanke på hur pissdåligt det gick för mej idag att klippa lika längder så borde jag inte missa lektionen i morgon....! Men vad tusan ska man göra?

I morgon ska Vanna få gå utan blöja hela dagen iallafall. Så vore det väl faan om inte småkopporna där ska torka ut..!!

Snart lär väl Nora få vattkoppor åxå.

Tycker egentligen att det är lite konstigt att dom ska vara så noga med att vattkopporna ska vara torkade innan dom får vara på dagis igen.... Borde det inte räcka med att ungarna är pigga och inte märkbart sjuka. Eftersom nästan alla barn får sjukdomen ändå, när det går på dagis, och nästan alla föräldrar har den inställningen att ju tidigare barnen får det, desto bättre... Och dom som redan haft det är ju skyddade.... En tanke bara....

Nej nu blire gonatt för min del.

/U.

Kommentarer
Postat av: Lillasyster

Jag håller med dig jag. Vad spelar det för roll om dom har koppor kvar. Om dom är pigg så tycker jag dom kan komma på dagis. Som sagt dom flesta föräldrarna vill ju att barnen ska få vattkoppor ju tidigare dom kan eftersom det är mest lindrigt då. Näe lite fjantigt är det nog allt att precis alla koppor ska vara torkade. Pratade förresten precis med mamma om just detta. Kram!!!

2008-10-14 @ 17:39:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0