Nyklippt!

Jaha, då var man lite korthårigare igen då. Feels good! Har precis färgat det mörkbrunt åxå, blev nästan gränspuck svart... Tror det blev bra...!

Köpte tunikan på Indiska idag iallafall. Blev dock inte den gröna utan den bruna, samma modell dock. När jag testade den idag så var den inte riktigt lika tajt över tuttarna faktiskt... Undrar just om dom fisit ihop lite den här veckan...! Har gått ner bra nu i några dagar. Kanske är det boobisarna som håller på att försvinna?!  Ingen direkt förlust isåfall....! 

Åt en god middag nu ikväll. Kycklingfilé med tagliatelle och en god sallad med rödlök, oliver och fetaost. Ja, och så allt det vanliga förstås, gurka, tomat och isbergssallad och sånt. Det var Peter som stod för middagen. En god vitlökssås hade han åxå svängt ihop, gjord på turkyoghurt light.. endast 4,5 procent fett... Det tackar vi för.

Till efterrätt gjorde vi chokladfondue. Men hur jävla gott är inte det då...?!!!! Vi doppade frukter och åt så vi höll på att storkna! Har aldrig sett Nora äta så frenetiskt nångång... Vi hade även cocos att doppa i, och som hon doppade... Tillslut åt hon cocos direkt ur skålen! Lite roligt tyckte jag.

Vi drack gott rödvin till maten. Sitter och sippar på ytterligare ett glas nu... Såååå gott!!

Nä, nu ska jag göra Peter sällskap i TV-soffan och titta på skidorna. Barnen sover.

Kramar på er!

/U.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0