Magsjuka.

Ja, nu härjar det magsjuka i vår familj igen....

Nora blev dålig i morse och spydde. Hon har inte ätit nåt på hela dagen och hon har kräkits yttrligare några gånger sen vi kom hem från Nälden.

Världens bästa farmor hade ordnat med ett litet ettårskalas för Vanna idag, så när vi kom för att hämta barnen vid halvtvå ungefär så blev det presentöppning och tårtfika. Hon fick en docka och en dockvagn, som blev väldigt uppskattat... Hon ser för hejig ut när hon lägger ner dockan så ordentligt i vagnen och sen drar iväg med den. Så stor på nåt sätt. Hon fick åxå en liten gullig ryggsäck, en boll och en pyjamas. Av Bertil fick hon en stooor slant, som vanligt, får se om vi köper nåt hon behöver eller om vi sätter in den på banken... På kontot som vi ännu inte har öppnat åt henne...!!!

Vi hade ju tänkt att ha kalas för henne i morgoneftermiddag/kväll men nu har vi avstyrt det. Vill se till att barnen är helt friska innan vi bjuder hem massa folk. Vi tar det senare i veckan eller till helgen kanske.

Gårdagen var lyckad.

Pappa kom hit vid kvart i nio, sen hämtade vi upp Arne och Veronica och sen skjutsade han in oss till stan. Där mötte vi även upp med Martina och Ronny. Sen var det att titta på tävlingarna då hela dagen... Måste erkänna att man var ganska så trött i benen mot slutet, blev många timmar att stå på en betongläktare... Men det var en upplevelse faktiskt, en häftig känsla när hela publikhavet skriker "jaaa" efter varje träff på tavlan! Lite småfrusen blev man ju åxå förstås, men då värmde vi oss med lite medhavd té kask.... och varm choklad med Minttu.... och varm choklad med Jägermeister... Det gäller ju att ordna det för sej...!

Efter tävlingarna hoppade vi på en buss ner på stan. Vi gick direkt på festivalarenan för lite "after ski" med Ständut Black, inte direkt jättemycket folk men en bra feststämning, vi var riktigt på G iallafall!!

När dom lirat klart gick vi och köpte oss en varsin jättekebab, som vi tog med och åt i lägenheten som vi hade till förfogande (tack för det, snälla Rickard och Sara!) Där gjorde vi oss lite fräschare innan vi drog ut på stan igen. Gick en sväng på arenan igen, drack nån öl och fortsatte sedan ner på Mark Twain.

Vid halvtvå hoppade vi på bussen hem.

Kände i morse att jag nog blev lite föööör onykter igår. Mådde inte alls så särskilt bra.... Skallebank och ett illamående som mynnade ut i att jag fick stoppa fingrarna i halsen, för att så att säga hjälpa till litegrann...! Fick efter det sova ett par timmar till. Och tamejfaan efter en dusch så blev jag som en ny människa igen! Härligt.

Glömde kameran hemma igår men Peter tog lite bilder med sin mobil, så nu ska jag tjata på honom lite så han tankar över dom nångång. Återkommer kanske senare ikväll med bildbevis från gårdagen.

Tills dess...

Ha de!

/U.

Kommentarer
Postat av: Kristina

haha!

2008-02-10 @ 20:21:30
URL: http://liam07.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0