Helgen

Jahapp, då kan man lägga ytterligare en helg till handlingarna då...!

Vad har vi gjort då...?

Hmmm låt mej tänka.....

I fredags gjorde vi nog inte så mycket. Jag och Nora for ner och handlade på eftermiddagen när Peter kommit från jobbet. Vi hade bestämt att vi skulle äta middag lite senare på kvällen när barnen somnat så vi kunde dricka lite vin och mysa.... Det blev till sist så att vi åt vid sju, när åtminstone Vanna hade knoppat in, Nora fick en liten skål med godis så hon var nöjd och glad och tyst under hela middagen så det gick ju bra ändå. Vi åt Limepasta. Spaghetti med bacon, vitlök, kapris, fetaost, ruccola och pressad lime. Till det drack vi ett gott rödvin, smask! När maten sjunkit undan något så gjorde vi chokladfondue... Färsk ananas, päron och banan blev det bara, men det räckte gott och väl kan jag säga. Vi blev proppmätta!

Igår lördag så var vi en sväng in till stan. Fast bara uppe i Lillänge... Peter skulle inhandla lite vallor och grejer till nästa söndag då Vasaloppet går av stapeln. Själv hittade jag mej ett par nya träningsbrallor på rean. Det var ju bra.
Senare på dagen så kom Peter och Maria med barnen och hälsade på, med paket till Vanna förstås... Två jättefina tröjor. Sen var det bymiddag, så då gjorde dom oss sällskap dit. Efter middagen så for dom hem till Berge och vi knatade hem, la barnen som somnade på stört och sen var det till att kolla in melodifestivalen förstås. Hade hoppats på att operalåten skulle ha gått direkt till Globen men man får väl hoppas på andra chansen då...! La oss sedan ganska tidigt.

Idag har Peter åkt Krokomsturen. Start på Rödön och mål i Krokom... Vi skulle ha det mysigt och sitta längs spåret och fika i solen.... Men faan vad det blåste! Nora var nästan panikslagen ett tag och både Vanna och hon grinade som galningar. Inte så mysigt, tur att farmor Maud var med! Det gick bra för Peter iallafall, han tog sej i mål på en hyffsad tid. Efteråt for vi på korvmojjen i Krokom och käkade. Inte så nyttigt kanske, men gott!

Nu är vi bara hemma. Ungarna leker på Noras rum och snart är det väl läggdax och sen är helgen över.

Men ikväll är det "En annan del av Köping".... Inte missa!!! Världens bästa feelgood program. Man blir alltid glad efter ett Köpingavsnitt. Det borde alla se....

Tack för nu.

/U.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0