Möblera om.

I morse så gjorde jag å Peter ett litet ryck. Vi har ju slängt ut vårat köksbord och stolar för ett tag sen... Vi har ju en köksö så  vi upplevde att det blev lite trångt med köksbordet åxå inklämt i köket. Så köpte vi en kökssoffa för nån månad sen och ställde den där köksmöbeln stod förut... Blev det tjorvigt..?! Iallafall så har vi vidare en ganska öppen planlösning med kök, hall och "allrum". Vardagsrummet lite mer separat, och i vardagsrummet har vi förutom soffa å TV å sånt även haft ett matsalsbord. Det är vid det vi inmundigar alla våra måltider... Nu har vi lessnat på att bära allt porslin mellan köket och ända in till vardagsrummet, så då flyttade vi matsalsgruppen till vårat allrum som ligger i anslutning till köket, därmed hamnade våran supersnygga lädermöbel (tvåsitssoffa plus två fotöljer) i vardagsrummet... Nergraderad till TV-soffa istället för finvindrickarsoffa..! Den gamla TV-soffan är åxå kvar fast flyttad till en annan del av rummet.
Det blev ganska bra faktiskt. Vi har ju asfula tapeter i vardagsrummet, terracotta med gul, blommig bård ala 90-tal! Det är det enda rummet i hela huset som vi inte har gjort nåt åt ännu, känner väl att vi inte riktigt har råd nu när jag är mammaledig och inte drar in så mycket casch. Men som sagt, det blev något bättre med en snygg möbel iallafall. Nya gardiner kommer åxå att göra sitt till!
Matgruppen gör sej ganska bra där den står nu åxå. Vi ska köpa stolsöverdrag i nån färg som matchar våran bruna fondvägg bara... Sen blir nog allt toppen! Det kändes bra att äta lunch där idag iallafall.
Får väl se hur det känns att sitta å kolla på "Bonde söker fru" i kväll i våran dyyyra lädersoffa... Det blir nog bra.

Nu måste jag gå å börja förbereda middagen. Köttgryta å ris står det på matsedeln idag.

Hörs! /U.

Kommentarer
Postat av: Anna Hoglert

Nä vem har råd att inreda =) inte jag nu som student och det blir ju värre sen som mammaledig med sämsta FP:n... man får göra det bästa som går ändå!

2007-11-02 @ 12:00:58
URL: http://www.nogg.se/mittlivsomjag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0