Hemma igen

Nu var man hemma i kaoset igen då...!

Vi har haft det riktigt mysigt i Åkersjön. Några saker på minuslistan bara...

Saga hade feber på onsdag morgon när vi vaknade, och fram på eftermiddagen hade hon nästan 42(!!!) grader! Men Martina var lugn ändå, det hade tydligen hänt förut att hon fått febertoppar och det enda man ska göra är att mata i dom Alvedon och eventuellt duscha dom i svalt vatten. Vi som eldade som galningar i kaminen och fick upp gradantalet i stugan till 27 grader.... Det var nog inte så smart nu när man tänker efter... Stackars lilla Saga..! Men hon var pigg ändå emellanåt när Alvedonen verkade, men vi var ju inte utomhus så mycket som vi kanske hade velat.

Den andra grejen var att mammas supergamla CD-spelare tydligen repar sönder CD-skivorna så att dom blir olyssningsbara.... Pajade båda julskivorna jag hade med mej, så det blev inte så värst mycket julstämning som vi hade tänkt oss kanske. Men vi drack glögg och julöl så det gick bra ändå!=)

Förutom dom grejerna så har vi haft det jäkligt gött på våran minisemester! Ätit god (men nyttig) mat, druckit gott (inte så nyttigt) och så har vi även pillat i oss lite godis förstås (aj, aj, aj då..!!) Tittat på lite TV har vi gjort, läst lite tidningar, varit ute och dragit barnen på snowracerarna och skottat snö. Det var väl det vi gjorde ungefär i korta drag! Det kommer bilder senare, kanske i morgon.... Kan då även lägga ut bilder på vårat nytapetserade vardagsrum, för nu är det så gott som klart. Det fattas golvsocklar och fönsterfoder, så det ska Peter fara in och handla i måra för till på lördag ska det vara klart så jag kan få pynta Advent..!!!

Nu ska jag dricka mitt kvällsthé och eventuellt äta en banan.... Får bli slanka linjen nu ett tag, fuskade ju trots allt en del dom här dagarna..!

Vi hörs! /U.

Kommentarer
Postat av: Kristina

ska ni fira jul i åkersjön? har hört rykten om det.
Kan vi bestämma en dag nästa vecka då vi träffas, det här är ju löjligt?

2007-11-29 @ 22:02:30
URL: http://liam07.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0