Byfest

Igår var det ju vårat byalag som hade bymiddag. En gång i månaden har vi det här i byn för att dra in lite stålingar för drift och underhåll av vårat föreningshus. Eftersom det var Allhelgonahelg så passade vi även på att ha lite extra party... Eh, det där lät kanske lite konstigt.... Allhelgonahelgen e väl egentligen en tid för eftertanke och för att hedra våra kära som inte är med oss längre, eller..?! Ja, ja man kan väl göra både och.

Festen blev lyckad iallafall. Maten blev jättegod och efterrätten med! När vi stökat färdigt med disk å annat så blev det en å annan öl och även några drinkar...!!

Här kommer lite av kvällen i bilder:

        
Jag å Martina = skönheten å odjuret..!

        

        

image160

     
Martina gillar att gapa på kort...!!!!=)


Ja, det var en lyckad kväll helt enkelt. Inte så sent blev det heller... Å länge sov jag i morse, steg inte upp förrän vid halvelva tror jag..!
Nora och Vanna sov hos farmor Maud, så efter att vi städat på F-huset idag så blåste vi iväg till Nälden och hämtade hem dom... Tänk vad tomt det är när inte barnen är hemma, värst är det på morgonen när man vaknar och småsängarna är alldeles tomma...! Men sen blir det liv igen, som vanligt när dom är hemma igen... Härligt..!!
Badade bägge två nu i kväll... Nora är inne i värsta badperioden, hon skulle lätt kunna bada två gånger om dagen om hon fick!

Det blir en tidig kväll i kväll. Känner mej astrött fast jag fick sova så länge imorse... Man kanske inte sover så bra egentligen när man har alkohol i kroppen fast man tror att man gjort det...!
Godnatt govänner. Hörs! /U.

Kommentarer
Postat av: Emma

Snygg bild på Marcus och Martina!!

2007-11-05 @ 15:31:40
Postat av: Ulrica

Ja, eller hur! Det där är en ganska naturlig pose för Martina iallafall... Hur det e med Marcus vet jag ju inte..!!=)

2007-11-05 @ 16:13:11
Postat av: Kristina

vad snygga ni va!.....om man nu kan säga så =) kram!

2007-11-05 @ 20:36:10
URL: http://liam07.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0