Åkersjön och renovering

Just nu sitter Nora och leker på sitt rum. Hon är helt suverän på att leka för sej själv.... Pratar med dockorna, spelar lite på keyboarden eller bara pysslar på med nån bok eller pussel. Ganska skönt att man inte behöver underhålla henne hela tiden! Men det är klart att ibland är det ju roligt att leka med henne åxå, måste passa på att göra det ibland när Vanna sover så att Nora får lite egentid och känner att bara hon står i centrum. Annars så tar dom ju lätt över dom här småttingarna...!

Martina och jag har bestämt att vi ska fara till Åkersjön med barnen nästa vecka. Tror att vi kanske åker på måndag och kommer hem torsdag eller möjligtvis fredag. Det är så mysigt att vara där, lite minisemester kan man säga... Måste passa på att göra såna här saker nu när vi båda är mammalediga tillsammans, för om Martina kommer in på skolan hon sökt så börjar den i slutet på januari så sen efter det är det ju kört med såna här trippar mitt i veckan... Iallafall tillsammans med henne då..!!=)

Helgen som kommer ska bli lugn har jag bestämt! Får se om vi kommer igång med renoveringen av vardagsrummet, Maud har erbjudit sej att ha barnen på lördan under dagen så vi kan hjälpas åt, jag och Peter att måla taket till att börja med. Sen får vi se hur mycket vi kan göra på själva tapetseringen, beror ju på om tapeterna vi vill ha finns hemma eller inte! Hoppas att dom gör det... Skulle vara skönt att få det mesta gjort under helgen så kan Peter småfixa lite och få till det helt klart tills vi kommer hem ifrån Åkersjön, det skulle vara kanon, så det blir fint till första advent med dom nya gardinerna...!!

Nä, nu vill nog Nora ha lite sällskap låter det som.... Det är ju inte kul att leka själv hur länge som helst...!

Vi hörs! /U.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0