Spysjuka!!!

Japp, igår var det alltså dax för mej att få må dåligt.

Illamåendet kom väldigt plötsligt vid middagstid igår... Förstod ganska fort vad som höll på att hända. Ja, sen var det toaletten som gällde hela kvällen kan man säga! Åt båda håll... Förlåt, too much information kanske...!!

Sen har det hållt på mest hela natten åxå. Till råga på allt så vaknade Vanna till där vid halvtre tiden, satte sej upp och spydde en kaskad över hela spjälsängen.... Men det blev som inget mer för henne. I morse åt hon välling som vanligt, klart att bajjet i morgonblöjan var lite löst, men annars har hon varit pigg idag och ätit som vanligt. Det verkar som att barnen får en något skonsammare variant av vad det nu är förnånting... Vinterkräksjuka eller nån annan form av magsjuka.

Det jävligt dumma är att vi var på barnkalas igår... Peter och Marias Axel fyllde tre. Så nu har vi väl spridit smittan till Offerdal, kan jag tänka mej...! Förlåt.=(

Jag känner mej iallafall bra nu. Gäller väl bara att bälja i sej en massa vatten för att återställa vätskebalansen i kroppen, så man blir av med torrvärken i benen. Sen ska här saneras!

Arne och Veronica ska komma hit ikväll och fira nyår med oss. Veronica har redan haft spysjuka så det var upp till Arne att bestämma om dom skulle komma hit eller inte... Och det ville han. Tokfan. Men det var kul för oss iallafall... Hade inte varit så kul att fira nyår alldeles för oss själva! Nora är inte ens hemma, för henne ville farmor ha över nyår... Och då kan man ju inte säga nej! Veronica och Arne har dessutom köpt ett alldeles nytt spel som ska bli kul att testa i afton. Älskar att spela spel!

Nä, som sagt nu ska här städas! Bort med alla bacellurer... Tur att vi har två toaletter, så jag har bara förpestat en utav dom.

Gott nytt år på er allihopa.

Kan väl hända att jag skriver nåt senare idag, vi får se..!

/U.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0